Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay bu futbolda bazen sabır gereklidir. O yüzden bizim olan oyuncuları hemen çöp ilan edip geçmemek lazım. Bu tabi Ndombele için geçerli değil çünkü onun artık kendisine saygısı kalmamış kötü oynamak, formsuz olmak başka kendine bakmamak o kadar zaman geçmesine rağmen sakatlık yaşamadığın halde hala kilolu olmak başka bir şey.
Bu tipe de ayarım futbol bilgisi de duyumculuğu gibi bom boş

Hep tutan oyuncuları ele almış,nedense fbnin ferdi gibi alıp katkı alamayıp sabredemeyip çöp ettiği 1286 tane adama ne olmuş onuda anlatsın

bir plan filan olmadıgı icin menajerler kör topal sakat birini itelese ona bile olur diyecek durumdayız

Sol bek öncelikse en azından iyi bir sol bek alınabilirse güzel olur, Orta sahada nitelik olarak eksik olsada nicelik olarak eksik yok. Sol bekte Barış güzel işler yapmış olsada orada iyi bir sol bek lazım, Barış'ı öndeki rotasyonda kullanabilmek için bile oraya bir oyuncu gerekli. Kazımcan o rotasyona girecek gibi durmadı bu sene Angelino zaten 1 aydır ortada yok.

Son düzenleme:
Screenshot_20240121_002844_Instagram.webp

acayip hasta oldum
ishal
kusma
ateş
titreme
eklemlerimi hissetmiyorum

covidde bi böyle hasta olmuştum

covidde ökaürük vardı bunda yok

ama sanki bu daha ağır bi virüs

iki gündür yerimden kalkamıyorum
influenza ? (namı değer domuz gribi)

bizim burda çok yayıldı 2 aydır

acayip hasta oldum
ishal
kusma
ateş
titreme

Geçmiş olsun. Domuz gribisin renktaş. Enfluvir di yazılışı yanılmıyosam, o ilacı al iyi gelir.

acayip hasta oldum
ishal
kusma
ateş
titreme

Aynısı bende de oldu geçmiş olsun. Antibiyotik hap falan işe yaramıyor. Beslenmeyle de alakası yok istersen tüm aktarı iç. Bi serum ye bi de iğne yazdır. Ben 12 tane vuruldum kendime geldim

acayip hasta oldum
ishal
kusma
ateş
titreme

Geçmiş olsun. Muhtemelen öksürük bir kaç gün sonra gelcek ve yine birkaç gün az şekilde devam edip bitcek. Burnun hic durmadan akiyo muhtemelen. Aynısını yaşadım geçenlerde acaip pis bisey. Yeni salgın. Aciklamiyolar ama yine birseyler var. Belkide covidin değişik bir varyanti. Çevremdeki herkes geçirdi aynı hastalığı.

Muslera bir iki sene daha oynar, ki oynasında. Muslerayi gördüğüm her maç maziyi hatırlıyorum. Boru değil adamın görmediği şey kalmadı. Kac yil oldu. Geldiğinden beri kaleci sorunumuz yok. Birdahada böyle bir kalecimiz olur mu bilmiyorum. Oyanayan efsane. Bundan 50 yil sonra bile Galatasaray dan bir Muslera gecti diyecekler. Cokta duygusal birsey. Bu gözler bir iki sene daha o kalede Muslera görmek ister

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt