Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim icardi saglamdir iyi bir futbol oynar top kontrol edemeyen sut atamayan adam gitmistir 20 gun oldu dahada iyilesmediyse bu sezon verim alamayiz

acayip hasta oldum
ishal
kusma
ateş
titreme
eklemlerimi hissetmiyorum

covidde bi böyle hasta olmuştum

covidde ökaürük vardı bunda yok

ama sanki bu daha ağır bi virüs

iki gündür yerimden kalkamıyorum
Kral alerjenik durumlar yoksa redoxon aldım bana baya iyi geldi, eşimle bir ay önce aynı durumdayken sabah ve akşam 2 tableti suda eritip içtim ve aynı anda ikişer nurofen aldım. daha güçlü kıldı.

araştırmanı öneririm kesinlikle.

Allah acil şifalar versin geçmiş olsun

bu arada aşırı uyuz salgını var ülkede 1.5 aydır uyuzmuşum. aldığım farklı bir ilacın yan etkisi sanıyordum her gün iki kere duşa girdiğim için kaşıntıyı çok hissetmiyordum ama ilacı bırakmama rağmen kaşıntı artınca ve eşime geçince anladık doktora fırladık hemen..

mümkün olan varsa eczanelerde capita mı ne öyle bir kükürt sabunu var onunla yıkansın uyuz kapmamak adına duş alırken (75 tlye aldım ben). bulaşırsa sıkıntı bir sene düzelemeyen var durumlar sıkıntılı her şeyi 90’la yıkasanda geçmeyebiliyor.

edit: oturduğunuz masadan , spor salonundan metrodan her yerden bulaşabiliyor kişisel bakımınızı tam yapmanızla alakasız.

acayip hasta oldum
ishal
kusma
ateş
titreme
eklemlerimi hissetmiyorum

covidde bi böyle hasta olmuştum

covidde ökaürük vardı bunda yok

ama sanki bu daha ağır bi virüs

iki gündür yerimden kalkamıyorum
Geçmiş olsun. Bu aralar benim de etrafımda herkes hasta.

Ben de nasibimi aldım 1 haftadır gün içinde öksürük boğaz ağrısı ve ses kısılması ile uğraşıyorum, geceleri ise önce titreme sonra ise terleme var sabahları sırılsıklam uyanıyorum.

Hani lan ! Nerde Transferler ?
screenshot_20240121_002844_instagram-jpg.231142

Beşiktaş yenilince Reşo ve bonus saçlının ismi pek geçmez olmuş he. Takım kötü olduğu zaman etkileri sinek vızıltısı kadar işte.

Bir tane bile transfer yaparlarsa yazıklar olsun

Kulüp batık durum da gerekirse altyapıdan sol bek oynatırım yine de bu kalpazan piyasadan tek topçu almam hele de bu cahil seyircinin x te zırlamasına bakıp iş yapacaklarsa alayının ebesine sahlep içiriyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt