Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.492
- 11.958
- 773
UyumadikKalkın bugün maç var!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UyumadikKalkın bugün maç var!
Uyuyun. Maçta oynayacak olsanız uykusuz randıman düşer; oynamayacaksanız, uyusanız ne uyumasanız ne?!..Uyumadik
Bugün paintball oynadık. Yağmur yağdı. Ulan düşe kalka bir hal olduk. Yalnız fena acıtıyor.
Transfer yok o yüzden bugunumu anlattim
Bu maçta büyük risklere girilmemeli.Bugün Mertens yerine Hamza süprizi gelir mi acaba ?
Genç oyuncu parlatma konusunda aşırı kötüyüz,
Şuna kesinlikle eminim can uzun, Kenan , arda , Semih falan bizde olsaydı tr kupasında bile ilk 11 oynatmaya cesaret edemezdi hoca
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir tane şut atmayan sağa sola geriye oynamaktan başka meziyeti olan hamza nın neyini parlatacağız ?Bugün Mertens yerine Hamza süprizi gelir mi acaba ?
Şuna kesinlikle eminim can uzun, Kenan , arda , Semih falan bizde olsaydı tr kupasında bile ilk 11 oynatmaya cesaret edemezdi hoca
Bu maçta büyük risklere girilmemeli.
orası öyle ama ben kötü sonuçta "konuşuruz" deyip.Ben de bu tarz amatörce iş yapanlara olumsuzum normalde ama albayrak fanatik cimbomlu olması ve herzaman maddi manevi destek olması sebebiyle insan ister istemez olumlu bakıyor kendisine
Geçmiş olsun rdas. Bir kaç gün önce ben de yazmıştım çok hastayım diye aynı belirtilerle. İshal hariç hepsi var. Dediğin gibi covid’den daha ağır geçiyor. 1 hafta çok ağır seyretti 2 gündür biraz daha iyiyim. Antibiyotik alıyorum faydası oldu mu bilmemacayip hasta oldum
ishal
kusma
ateş
titreme
eklemlerimi hissetmiyorum
covidde bi böyle hasta olmuştum
covidde ökaürük vardı bunda yok
ama sanki bu daha ağır bi virüs
iki gündür yerimden kalkamıyorum
iyide adam müneccim mi Motz , nerden bilsin adam zaten kafada uzak kaldığı futbola daha da kilolanarak devam etsin. "yapabilecekleri" parantezinde söylenen laflar.Bu Emre Nalbant kadar kolpa hesap yok
butun aldigimiz oyunculari ovuyor
ndombele sov yapar demisti puahhaahahhha
içerde atıyorum pendikle oynarız * dene hamzayıBugün Mertens yerine Hamza süprizi gelir mi acaba ?
Erden Timur kırmızı çizgimizdir. Dursun Özbek umurumda değil.Gökhan Dinç: "Hem Abdurrahim Albayrak hem de Erden Timur listede olacak."
konyaspor bağlantılarında konyapasif varmışHayatın doğal ihtiyaçları bunlar
Denizlimize saldırmayı bırakalım![]()
konyaspor bağlantılarında konyapasif varmış