Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Mertens yerine Hamza süprizi gelir mi acaba ?

Genç oyuncu parlatma konusunda aşırı kötüyüz,

Şuna kesinlikle eminim can uzun, Kenan , arda , Semih falan bizde olsaydı tr kupasında bile ilk 11 oynatmaya cesaret edemezdi hoca

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 ay sonra Avrupa maçı var, daha ilk 11 bile oturmadı, bi halt olmaz bu sene, boşa nöbete gerek yok.

Şuna kesinlikle eminim can uzun, Kenan , arda , Semih falan bizde olsaydı tr kupasında bile ilk 11 oynatmaya cesaret edemezdi hoca

Bir tane şut atmayan sağa sola geriye oynamaktan başka meziyeti olan hamza nın neyini parlatacağız ?

Eyüp oynasın Baran oynasın

Sorun birini almamız değil birilerini göndermememiz..

Eğer gitmezlerse takım içi dengeler daha da kötüye gidecek

Zaha.. Ndombele ve ziyech i acilen göndermeli

Ligde şampiyonluk gelir avrupada da ilerleriz

Tek hamle yapılsın ..yapılmasa da olur ama .. o da mertens in yerine genç bi yetenek..

Olay bu kadar basit...

Ben de bu tarz amatörce iş yapanlara olumsuzum normalde ama albayrak fanatik cimbomlu olması ve herzaman maddi manevi destek olması sebebiyle insan ister istemez olumlu bakıyor kendisine
orası öyle ama ben kötü sonuçta "konuşuruz" deyip.
kazanınca "32 diş el sallayan" yönetici modunu istemiyorum.

tabii ki desteğini ve taraftarlığını konuşacak halimiz yok ama yönetici olmak hissel bir iş değil - hiç değil hem de bence

mesela al abi - biz neden Dursun Özbek tekrar aday olacak , seçim kafalarını gündeme getiriyoruz ki. ne anlamı var bunun bugün konuşulması - söyleyende yönetimde olmayan - muhtemelen kendine yer açacak olan birisi. Yönetimde olmadan bile şu salak medyayı karıştıracak iş yapıyor.

TS maçında galip gelemedik al medyayı "yönetim konuşuluyor - Erden Timur istenmiyor bazıları rahatsız" gibi saçmasapan şeyler konuşulacak.

0 yarar

acayip hasta oldum
ishal
kusma
ateş
titreme
eklemlerimi hissetmiyorum

covidde bi böyle hasta olmuştum

covidde ökaürük vardı bunda yok

ama sanki bu daha ağır bi virüs

iki gündür yerimden kalkamıyorum
Geçmiş olsun rdas. Bir kaç gün önce ben de yazmıştım çok hastayım diye aynı belirtilerle. İshal hariç hepsi var. Dediğin gibi covid’den daha ağır geçiyor. 1 hafta çok ağır seyretti 2 gündür biraz daha iyiyim. Antibiyotik alıyorum faydası oldu mu bilmem

Bu Emre Nalbant kadar kolpa hesap yok

butun aldigimiz oyunculari ovuyor

ndombele sov yapar demisti puahhaahahhha
iyide adam müneccim mi Motz , nerden bilsin adam zaten kafada uzak kaldığı futbola daha da kilolanarak devam etsin. "yapabilecekleri" parantezinde söylenen laflar.
Tivitter Florya Suyu ile yıkanıyordu o günlerde...

içerde atıyorum pendikle oynarız * dene hamzayı

hiç bri yerli gencin sorumluluk maçı TS deplasmanı olmaz gözüyle bakmaktayım.

konyaspor bağlantılarında konyapasif varmış
1705827212076.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt