Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.492
- 11.958
- 773
İyi geceler gardaşlarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok abi uzaktan iyi taraftar haliyle takılsın. hiç istemiyorum bu tip insanlar kulüp yönetiminde.Albayrak transferlere karışmazsa sorun olmaz ama karışırsa sıkıntı
acayip hasta oldum
ishal
kusma
ateş
titreme
eklemlerimi hissetmiyorum
covidde bi böyle hasta olmuştum
covidde ökaürük vardı bunda yok
ama sanki bu daha ağır bi virüs
iki gündür yerimden kalkamıyorum
Güney amerikalı kafası.Bence o bahsettiği uruguay takımına gitmek istiyor. Sanki o takımdakiler muslerayı çok takıyor da beyefendi orda futbolu bırakmak istiyormuş
Ben de bu tarz amatörce iş yapanlara olumsuzum normalde ama albayrak fanatik cimbomlu olması ve herzaman maddi manevi destek olması sebebiyle insan ister istemez olumlu bakıyor kendisineyok abi uzaktan iyi taraftar haliyle takılsın. hiç istemiyorum bu tip insanlar kulüp yönetiminde.
39 da filan demek istemiştir bence. 1+1 çift taraflı sözleşme yapabiliriz. Oda gitmek istemez şimdi bence. Çok duygusal be Musleranin futbolu bırakacak olması. Ne günler geçti beeBence o bahsettiği uruguay takımına gitmek istiyor. Sanki o takımdakiler muslerayı çok takıyor da beyefendi orda futbolu bırakmak istiyormuş
Normal bro Türk kafası da böyle. Duygusaliz. Onlarda öyle. Sen madridde oynasan Galatasaray da bırakmak istersin aynı şey bence. Ama madrid hayatının çok önemli bir yerindedir o ayrıGüney amerikalı kafası.
Erden timur yanlış hatırlamıyorsam bi konuşmasında muslera için farklı düşünceleri var demişti. Ordan o anlamı çıkardım şahsen39 da filan demek istemiştir bence. 1+1 çift taraflı sözleşme yapabiliriz. Oda gitmek istemez şimdi bence. Çok duygusal be Musleranin futbolu bırakacak olması. Ne günler geçti bee
Umarım değişir düşünceleri. Bu sene ona veda etmeye hazır değiliz bence. Geldigi yildan beri bütün şampiyonluklarimizda aslan payı hep onundu. Boyle kaç tane kaleci var bilmiyorumYanlış hatırlamıyorsam bi konuşmasında muslera için farklı düşünceleri var demişti. Ordan o anlamı çıkardım şahsen
Tikladiysan 1 yıllık gsc masraflarini kartindan cekecekler
Efsane olduğu kulüpte bırakmalı bence. Sıradan bir topçu olsa ülkesinde bırakmasına hak verirdim ama Gs'nin en büyük efsanelerinden biri olmuş topçunun yapması gereken burda emekli olmakUmarım değişir düşünceleri. Bu sene ona veda etmeye hazır değiliz bence.
Bunu belkide birilerinin ona anlatması lazım.Efsane olduğu kulüpte bırakmalı bence. Sıradan bir topçu olsa ülkesinde bırakmasına hak verirdim ama. Gs'nin en büyük efsanelerinden biri olmuş topçunun yapması gereken burda emekli olmak
Bugün paintball oynadık. Yağmur yağdı. Ulan düşe kalka bir hal olduk. Yalnız fena acıtıyor.Hani lan ! Nerde Transferler ?
Bugün paintball oynadık. Yağmur yağdı. Ulan düşe kalka bir hal olduk. Yalnız fena acıtıyor.
Transfer yok o yüzden bugunumu anlattim
Kazandık sayılır. arkadas maskesini çıkarmış. Gözünün altına geldi boya. Kartal devlet hastanesi aciline gittik.Kazandın mı rtaş
Sayılır ne yav net ol dedeKazandık sayılır. arkadas maskesini çıkarmış. Gözünün altına geldi boya. Kartal devlet hastanesi aciline gittik.
Yarıda kaldi lan maç napalim ondeydik. Yalnız kurşunu yiyince g.tum g.tum ilerledim parkurdaSayılır ne yav net ol dede
O zaman berabere bitmeyen macın kazananı, kaybedeni olmazYarıda kaldi lan maç napalim ondeydik. Yalnız kurşunu yiyince g.tum g.tum ilerledim parkurda