Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni mi geldi bu

1705788808530.webp

yok abi uzaktan iyi taraftar haliyle takılsın. hiç istemiyorum bu tip insanlar kulüp yönetiminde.
Ben de bu tarz amatörce iş yapanlara olumsuzum normalde ama albayrak fanatik cimbomlu olması ve herzaman maddi manevi destek olması sebebiyle insan ister istemez olumlu bakıyor kendisine

Bence o bahsettiği uruguay takımına gitmek istiyor. Sanki o takımdakiler muslerayı çok takıyor da beyefendi orda futbolu bırakmak istiyormuş
39 da filan demek istemiştir bence. 1+1 çift taraflı sözleşme yapabiliriz. Oda gitmek istemez şimdi bence. Çok duygusal be Musleranin futbolu bırakacak olması. Ne günler geçti bee

39 da filan demek istemiştir bence. 1+1 çift taraflı sözleşme yapabiliriz. Oda gitmek istemez şimdi bence. Çok duygusal be Musleranin futbolu bırakacak olması. Ne günler geçti bee
Erden timur yanlış hatırlamıyorsam bi konuşmasında muslera için farklı düşünceleri var demişti. Ordan o anlamı çıkardım şahsen

Yanlış hatırlamıyorsam bi konuşmasında muslera için farklı düşünceleri var demişti. Ordan o anlamı çıkardım şahsen
Umarım değişir düşünceleri. Bu sene ona veda etmeye hazır değiliz bence. Geldigi yildan beri bütün şampiyonluklarimizda aslan payı hep onundu. Boyle kaç tane kaleci var bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt