- 1 Ağustos 2014
- 62.938
- 73.199
- 4.218
O hesabın görevi hedef sasirtma gibi daha çoksamiyen haber patladi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O hesabın görevi hedef sasirtma gibi daha çoksamiyen haber patladi
Oha abi bu ne
Yani dediğin bir çok Afrika kıtası ülkesi için doğru katılıyorum ama Güney Afrika da yapılan Dünya kupası Haziran-Temmuz aralığında oynanmıştı, ayrıca her ülke dediğin gibi sıcak olmuyor.Yazin afrika da 50 derecede futbolu birak, oturudugun yerde bayilma riski yüksek
Oha abi bu ne
Öyle deme okana göre idmanda kimse kendisinden top alamıyomuşAdamın kilolu olduğunu kabul etmiyor bi türlü bir kısım taraftar. Yok tottenham'da da aynıydı bilmem ne. Masallar
Bence idmandan ziyade kafa olarak futboldan kopma durumu var, böyle adama hiç kimse idman yaptıramaz. Bu adam zaten geçen yıl napolide kilo almaya başlamış, bizde üstüne koydu. Bu şekilde devam eder bir kaç yıla futbolu bırakır zatenÖyle deme okana göre idmanda kimse kendisinden top alamıyomuş
Şu adamın şu hali takımdaki idman kalitesizliğinin ve disiplinsizliğinin en güzel örneği
bi osursa düzelir mi diyorsun?Ndombele de kilo yok ödem ve gaz var
Tek bu olsa dediğin doğru ama angelinonun fiziğini koydum geçen buraya o da kilolu,icardi zaten kilolu,abdülde gereğinden fazla kalınBence idmandan ziyade kafa olarak futboldan kopma durumu var, böyle adama hiç kimse idman yaptıramaz. Bu adam zaten geçen yıl napolide kilo almaya başlamış, bizde üstüne koydu. Bu şekilde devam eder bir kaç yıla futbolu bırakır zaten
Halil ve Yusuf demiri izledim ikisinide değerlendirme şansım oldu ve biliyorum ki bizde mümkün değil olmucak ikiside Galatasaray’ı sevmeyen benimsemeyen adamlar bi zar atarsın tutarsa götürür tutmazsa bir kaybın olmaz umut Bozok paşa döneminde gayet iyi bir isimdi Abdülkadir de halen yaşı genç ligi bilen adamlar bakasetasa gelecek olursak ligi tanıyan bir adam bizim kadromuzda 10 numara yok hocam yok her hangi biraz oynayan adam fark yaratırİzlemediğin,güncel performanslarından bi haber olduğun adamları önermekten,istemekten sıkılmadınmı
Umut bozok dediğin adam rezil oğlu rezil oyunuyla tslileri çıldırttı,o kadar kötü ki onuachuyu aldılar yedektende enise şans veriyolar kendisi atıl duruma düştü bizim halilden daha beter yani düşün vaziyeti
Şimdi sen kalkmış adamı bilmediğin izlemediğin halde bize istiyosun,hayır izlesen zaten öneremezsin,izlemesen de izlemediğin bilmediğin adamı yine önermemen gerekir mantıken
Geçen bakasetasta da aynısını yaptın adam ölü ama sabah akşam transfer edilmesini istiyodun senden ricam lütfen bilmediğin şeyleri yazma