- 31 Mayıs 2011
- 8.607
- 6.993
- 473
Geleli 6 ay olmuş şimdiye kadar sıkı çalışmıyor muydu yani? Ayrıca bu adam en az 35 yaşında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halil ve Yusuf demiri izledim ikisinide değerlendirme şansım oldu ve biliyorum ki bizde mümkün değil olmucak ikiside Galatasaray’ı sevmeyen benimsemeyen adamlar bi zar atarsın tutarsa götürür tutmazsa bir kaybın olmaz umut Bozok paşa döneminde gayet iyi bir isimdi Abdülkadir de halen yaşı genç ligi bilen adamlar bakasetasa gelecek olursak ligi tanıyan bir adam bizim kadromuzda 10 numara yok hocam yok her hangi biraz oynayan adam fark yaratır
Tek bu olsa dediğin doğru ama angelinonun fiziğini koydum geçen buraya o da kilolu,icardi zaten kilolu,abdülde gereğinden fazla kalın
Kerem,mertens,boey,toreira,kazım,muslera,bakambu vs bunlar yese de,10 sene idman yapmasa da,full cipsle beslense de kilo alamazlar o yüzden idman kalitesini diğer isimlerle ölçebiliriz
Mesela 2 sene önceki idmanın kalitesini taylandan berkandan değil ömerden ardadan ölçüyoduk çünkü iyi çalışmadıklarında kilo almaya elverişli isimler onlardı
geldiğinden daha kilolu hale bürünmüş, fifa böyle topçulara yaptırım uygulamalı sözleşme var diye böyle profesyonel olmayan oyuncular ile uğraşmamamız lazım
![]()
![]()
değilmi yaw tek hamleli oldu iyice hareket edemiyo
Olm adamin normal hali bu diye boklayanlara laf soyluyolardi Genetigi boyleymis hepulan adamın kulakları bile kilo almış
Valla ne yiyip içiyorsunuz bilmiyorum ama acayip kafalardasınız...değilmi yaw tek hamleli oldu iyice hareket edemiyo
2 yilligina modric bize gelmez mi rtşevet odegaard yok mu
2 yilligina modric bize gelmez mi rtş
Kralı parcalida izleyelim
Bir Osursa dünya da yok olurNdombele de kilo yok ödem ve gaz var
Umarım bunda da yaş küçültme olayı yoktur. Erken düştü performansıGeleli 6 ay olmuş şimdiye kadar sıkı çalışmıyor muydu yani? Ayrıca bu adam en az 35 yaşında
bi osursa düzelir mi diyorsun?
Osuruktan bir gundem
Bu ne ya forumu kokuttunuz.Bir Osursa dünya da yok olur
Bazi oyuncularin yaşı yoktur27 yaş üstü adam almamaya karar verdik
Sence Yusuf demir bizde katkı vericekmi veya aldığın paraya satabilecekmisin veya Halil dervişoğlundsn katkı alabileceğini düşünüyormusun pekiİdare etsin diye aldığın adamlar hem idare edemiyo hem de genel takım kalitesini düşürüyo
Şu an bakasetasa hiç yoktan iyidir diyip onun için yusufu harcıyosun,yusuf içinde cicaldaudan iyidir diyip cicayı harcıyodun
Böyle transfer de bakış açısı da doğru değil
Ndombele boyle bir seye kalkısırsa haber ver sıgınaklara kaçalımBu ne ya forumu kokuttunuz.
Adamın bağırsağı mıyım ben nereden haberim olacakNdombele boyle bir seye kalkısırsa haber ver sıgınaklara kaçalım