Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil ve Yusuf demiri izledim ikisinide değerlendirme şansım oldu ve biliyorum ki bizde mümkün değil olmucak ikiside Galatasaray’ı sevmeyen benimsemeyen adamlar bi zar atarsın tutarsa götürür tutmazsa bir kaybın olmaz umut Bozok paşa döneminde gayet iyi bir isimdi Abdülkadir de halen yaşı genç ligi bilen adamlar bakasetasa gelecek olursak ligi tanıyan bir adam bizim kadromuzda 10 numara yok hocam yok her hangi biraz oynayan adam fark yaratır

İdare etsin diye aldığın adamlar hem idare edemiyo hem de genel takım kalitesini düşürüyo

Şu an bakasetasa hiç yoktan iyidir diyip onun için yusufu harcıyosun,yusuf içinde cicaldaudan iyidir diyip cicayı harcıyodun

Böyle transfer de bakış açısı da doğru değil

Tek bu olsa dediğin doğru ama angelinonun fiziğini koydum geçen buraya o da kilolu,icardi zaten kilolu,abdülde gereğinden fazla kalın

Kerem,mertens,boey,toreira,kazım,muslera,bakambu vs bunlar yese de,10 sene idman yapmasa da,full cipsle beslense de kilo alamazlar o yüzden idman kalitesini diğer isimlerle ölçebiliriz

Mesela 2 sene önceki idmanın kalitesini taylandan berkandan değil ömerden ardadan ölçüyoduk çünkü iyi çalışmadıklarında kilo almaya elverişli isimler onlardı
:asd:

geldiğinden daha kilolu hale bürünmüş, fifa böyle topçulara yaptırım uygulamalı sözleşme var diye böyle profesyonel olmayan oyuncular ile uğraşmamamız lazım

GEMmLmMWsAA26Oc
GEL9ljmXgAAOGEK

İdare etsin diye aldığın adamlar hem idare edemiyo hem de genel takım kalitesini düşürüyo

Şu an bakasetasa hiç yoktan iyidir diyip onun için yusufu harcıyosun,yusuf içinde cicaldaudan iyidir diyip cicayı harcıyodun

Böyle transfer de bakış açısı da doğru değil
Sence Yusuf demir bizde katkı vericekmi veya aldığın paraya satabilecekmisin veya Halil dervişoğlundsn katkı alabileceğini düşünüyormusun peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt