Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para için tabi. Yoksa akilli olan her topcu direk milana gider. Stoperleri sakatlandi direk forma şansı bulur. Ama bu hiyar 6 ay takilayim milyonlari indireyim zihniyetinde demek ki. Şunu avrupa kadrosuna almamasi lazim montella nin
Milan bir de defansı önde de kurmuyor , Leicester'da da 10 metre kare içinde oynuyordu tam buna göre takım aslında.Türk bir futbolcu Avrupa'da hala piyasası varken geri dönmeye çalışıyorsa net gerizekalıdır bu arada.Beğendiğim bir stoper değil burda iyi oynar tabii orası ayrı ama şunu mesela Milli takıma alanda da art niyet ararım.Sakat vs sorunu olmazsa Kaan-Apo olmazsa Milli takım defansı rakibin vurduğu gol olsun.

Transfer yangını (kendi adıma da :) ) azaldı o açıdan da olumlu oldu galibiyet

yanık kremini sürmeyi ihmal etme.
acıdan ağlarsın sonra.

olum bak şurda herkesle konuşuyorum tartışıyoruz goygoyuöuzu yapıyoruz arda olsun cafer olsun deniz olsun emrah olsun
ama saygılı birşekilde goygoyumuzu yapıyoruz

cafer ve emrah harici beni tanımıyorlar ama yinede saygılılar

ama sen beni gram tanımıyorsun gerçekten neyi amaçladığımı bilmiyorsun boş boş terbiyesizce konuşuyorsun

ha senin dediklerin gerçekten umurumda değil bu arada ama terbiyesizleşme
hele gerçekten tanımadığın birine yapma komik oluyorsun 😉

erden başganım 50 taksit 3 yıl ertelemeli alır admirim rahatım

1705867982516.webp

zahaya sallayanlar zaha hakkında mesaj bile yazamıyorlar 😂😂😂😂

okan hocanın zaha ve tetenin orijinal pozisyonlarında ağzımıza sıçtığı 11lerden geçen senenin forvet arkasına dönmesi ve üstüne hoca olmayan adamın derbileri süpürmesine bir şeyler söylemek ister misin renktaş

Zaha hala %100 de 100 yle oynamıyor o hale gelince içinden geçicek ligin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

okan hocanın zaha ve tetenin orijinal pozisyonlarında ağzımıza sıçtığı 11lerden geçen senenin forvet arkasına dönmesi ve üstüne hoca olmayan adamın derbileri süpürmesine bir şeyler söylemek ister misin renktaş

orjin pozisyon görecelidir oyun sistemine göre

derbi canavarlığımız

okan hoca %50
kadro kslitesi %50

endeksli

Hala sol bek isteyenleri gorunce cildiriyorum ya. Abi kim gelecek kim nasil performans verecek mesela Kaan'dan iyi olacak? Azicik mantikli olun Kaan mukemmel bir herif. Muthis bir beyni var, muazzam pozisyon bilgisi var, sertlik katiyor, hava topu iyi hem de yerli. Angelinoya cok sevindik ne oldu. Gercekten Kaan varken hala sol bek isteyen akil tutulmasi yasiyor.

Merkezde ama Demirbay inis gosterebilir yasi da var oraya net oyuncu lazim.

Ayni sey Mertens icin de gecerli ve o yuzden forvet arkasina da adam lazim

fbnin bonucci'yi almasına hala üzgünüm bu arada giymesini istemezdim o şerefsiz formayı fakat işin diğer yanı yani duyguları bir kenara bırakırsak bu adam yarın veteran maçına çıksa karşıda 150 kilo fenomen Ronaldo oynasın bunu delik deşik eder.

halil gibi boş beleş oyunculara para vermek yerıne keşke enis gibi forvetımız olsa bu çocuk iyi bir hocanın elinde dahada iyi noktalara gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt