Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbnin bonucci'yi almasına hala üzgünüm bu arada giymesini istemezdim o şerefsiz formayı fakat işin diğer yanı yani duyguları bir kenara bırakırsak bu adam yarın veteran maçına çıksa karşıda 150 kilo fenomen Ronaldo oynasın bunu delik deşik eder.
Bonucci iyi değil geldiğinden beri bu arada. Liderlik vs ayrı konu.

bu arada dzeko isoyu taraftarın önüne atmış oyundan çıkarken

işte yugo topçularında böyle kötü bir huyu var

bir takımda max 1 tane yugo olmalı

fbnin bonucci'yi almasına hala üzgünüm bu arada giymesini istemezdim o şerefsiz formayı fakat işin diğer yanı yani duyguları bir kenara bırakırsak bu adam yarın veteran maçına çıksa karşıda 150 kilo fenomen Ronaldo oynasın bunu delik deşik eder.

Acayip ağır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

olum bak şurda herkesle konuşuyorum tartışıyoruz goygoyuöuzu yapıyoruz arda olsun cafer olsun deniz olsun emrah olsun
ama saygılı birşekilde goygoyumuzu yapıyoruz

cafer ve emrah harici beni tanımıyorlar ama yinede saygılılar

ama sen beni gram tanımıyorsun gerçekten neyi amaçladığımı bilmiyorsun boş boş terbiyesizce konuşuyorsun

ha senin dediklerin gerçekten umurumda değil bu arada ama terbiyesizleşme
hele gerçekten tanımadığın birine yapma komik oluyorsun 😉
haklısın
okan hoca yeterince aglatıyor seni
bir de ben üstüne gitmemeliydim
kusura bakma

Yıllık 5 almadıgı gercegine ne demek istersin?
Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Kap açıklaması ortalama yıllık 5 alıyor, daha çalım attığını görmedim

Hala berbat durumda, çalım atamıyor santraforda biraz kıpırdadı diye kimseyi övmücez. Yıllık 5 alan adam her maç fark yaratmalı
1705869260351.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt