Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonucci iyi değil geldiğinden beri bu arada. Liderlik vs ayrı konu.fbnin bonucci'yi almasına hala üzgünüm bu arada giymesini istemezdim o şerefsiz formayı fakat işin diğer yanı yani duyguları bir kenara bırakırsak bu adam yarın veteran maçına çıksa karşıda 150 kilo fenomen Ronaldo oynasın bunu delik deşik eder.
İsim ver raporlayalim renktas
fbnin bonucci'yi almasına hala üzgünüm bu arada giymesini istemezdim o şerefsiz formayı fakat işin diğer yanı yani duyguları bir kenara bırakırsak bu adam yarın veteran maçına çıksa karşıda 150 kilo fenomen Ronaldo oynasın bunu delik deşik eder.
haklısınolum bak şurda herkesle konuşuyorum tartışıyoruz goygoyuöuzu yapıyoruz arda olsun cafer olsun deniz olsun emrah olsun
ama saygılı birşekilde goygoyumuzu yapıyoruz
cafer ve emrah harici beni tanımıyorlar ama yinede saygılılar
ama sen beni gram tanımıyorsun gerçekten neyi amaçladığımı bilmiyorsun boş boş terbiyesizce konuşuyorsun
ha senin dediklerin gerçekten umurumda değil bu arada ama terbiyesizleşme
hele gerçekten tanımadığın birine yapma komik oluyorsun![]()
Sürekli oynarsa şampiyonluk şansımız artar.Bonucci bugun son 15 dk surekli ileriye top dikti hepsini samsunlular topladı. Kendisine tsk ediyoruz.
Hala berbat durumda, çalım atamıyor santraforda biraz kıpırdadı diye kimseyi övmücez. Yıllık 5 alan adam her maç fark yaratmalızahaya sallayanlar zaha hakkında mesaj bile yazamıyorlar![]()
Yıllık 5 almadıgı gercegine ne demek istersin?Hala berbat durumda, çalım atamıyor santraforda biraz kıpırdadı diye kimseyi övmücez. Yıllık 5 alan adam her maç fark yaratmalı
Bir sürü de top kaybı yaptı, bonucci bitmişBonucci bugun son 15 dk surekli ileriye top dikti hepsini samsunlular topladı. Kendisine tsk ediyoruz.
Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.Yıllık 5 almadıgı gercegine ne demek istersin?
Hala berbat durumda, çalım atamıyor santraforda biraz kıpırdadı diye kimseyi övmücez. Yıllık 5 alan adam her maç fark yaratmalı
İmza parasını babası mı aldı