Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baturina çok iyi bir oyuncu olacak olabilir fakat bunun pek de bir garantisi yok

Videoları da öyle çok özel bir oyuncu ışığı vermiyor. Hani böyle fırsat kaçmaz gibi bir performansı yok

Bence bu tarz adamlara €15m verip alacak finansal durumda değiliz

Bütçemiz neyse üçe bölüp yapmalıyız. Bu şekil tutan her wonderkid için üç tane tutmayan wonderkid alıyor takımlar. Tüm yumurtaları bir sepete koymayalım

Zaten devre arası olacak iş değil de nöbette konuşulmuş diye dedim

Diğer mevkilerde de iyi oynadığı maçlar var ama sol taraf gerçeğide var inanılmaz rahat ediyor arkasını o çizgiye dayadığı an bambaşka bir Kerem'e dönüşüyor yeri geliyor merkeze daha delici koşular yapıyor ve çizgide oynarkende daha güvenli oynuyor.

Kerem'in birde sezon ortası açılması gibi bir durum var belli bir formsuzluk üzerine tekrardan patlama yapıyor geçen sene hatırlıyorsanız sezon başı kötü girmiş hatta Beşiktaş maçında kesilmişti Barış oynamıştı ama Başakşehir maçıyla Kerem özüne dönmüştü bence bu sene yine kırılma maçı bu olacak Kerem solda inanılmaz bir yükselişe geçecek.
Bu gün gol atana kadar berbattı Kerem.

abdülün 0-3ten sonra yalandan bişeylere sinirlenip sarı görmesi !!! :asd: :asd: :asd:

acaba ne diye itiraz etti bağırdı hakeme aşırı merak ettim ya
Enis destanın yaptığı foul için, herif 3 kez abdulu biçti. Hatta sakatlanma sebebide o yapılan müdahaleler. Yine sert foul yapınca Abdul dellendi. Normalde enisin. İki sarıdan atılması lazımdı.

Amerikalı sporcular acayip dirayetli oluyor. Biz bir tane aldık o da lalezar çıktı

Aslında 2026 DK öncesi bi tane ABD MT oyuncusu alsak feci sükse yaparız

ABDliler bu şeyleri çok takıyolar ve dünyanın en mühim pazarı oldukları için baya iyi reklam oluyo

Ben o yüzden bedeli ne olursa olsun Reyna istiyorum, gerçi o da oynamaya oynamaya MT formasından oldu. Gözüme kestirdiğim diğer herifler şunlar:

Reyna ve Brenden Aaronson'dan bize iyi uyabilir. Wiley bize uymaz. Haji Wright ne alemde acaba?

Reyna ve Brenden Aaronson'dan bize iyi uyabilir. Wiley bize uymaz. Haji Wright ne alemde acaba?
Hacirayt oynuyor ve golleri sıralıyor diye biliyorum. Öyle olmasa bile bize düşmez artık. Coventry en kötü onu da Gyökeres gibi parlatıp satarım hesabı yapıyodur ki PL'ye çıkmaya oynayan bi takım ve para sorunları da yok

Wiley'i hayatta izlemedim ama aldığı süreler ve MT seviyesine çıkmış olması dikkat çekici. Niye uymaz dedin?

Reyna süper bir oyuncu ama talibi fazla olur, herhalde o da kendisini bizden çok daha ötede bir yerde görür bize düşmez diye korkuyorum ama imkansız da görmüyorum. Aaronson için de Leeds'in maddi beklentisi olur bize de satmaya yanaşmazlar ama oyun tarzımıza uyacak bir herif bence de

Enis destanın yaptığı foul için, herif 3 kez abdulu biçti. Hatta sakatlanma sebebide o yapılan müdahaleler. Yine sert foul yapınca Abdul dellendi. Normalde enisin. İki sarıdan atılması lazımdı.
Bizim iptal olan golde Barış'a sarı verilen pozisyonun daha sertini sırf 3 kere yaptı.

1705881337421.webp

Hacirayt oynuyor ve golleri sıralıyor diye biliyorum. Öyle olmasa bile bize düşmez artık. Coventry en kötü onu da Gyökeres gibi parlatıp satarım hesabı yapıyodur ki PL'ye çıkmaya oynayan bi takım ve para sorunları da yok

Wiley'i hayatta izlemedim ama aldığı süreler ve MT seviyesine çıkmış olması dikkat çekici. Niye uymaz dedin?

Reyna süper bir oyuncu ama talibi fazla olur, herhalde o da kendisini bizden çok daha ötede bir yerde görür bize düşmez diye korkuyorum ama imkansız da görmüyorum. Aaronson için de Leeds'in maddi beklentisi olur bize de satmaya yanaşmazlar ama oyun tarzımıza uyacak bir herif bence de
Direk Wiley özelinde değil ama Amerika ligi genelde ikili mücadelede yumuşak ve defansta kademe anlayışının zayıf olduğu bir lig. O yüzden oradan bek almsk pek mantıklı değil alsan bile hemen fayda alamazsın sırf sertliğe alışması 6 ay sürer. Daha önce ABD'de çok iyi olupta Avrupa'ya gelen 2 bekte tutunamamıştı biri Reynolds diğeri de Bello idi isimleri sanırım.

Hoca yerli oyunculardan iyi katki aliyor. Bugün faydali oyuncularin hepsi ilk 11 oynadi. Bir sol bek ve bir orta saha alip yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Bir de Mertens'in bölgesine adam ama oraya muhtemelen kimseyi getiremeyecegiz. Önümüzdeki 4 macin 3'ü kendi sahamizda.

Son düzenleme:
Kerem kotu oynuyor auuvvvv 2 tane super gol atiyor kimsedr ne ovme ne bisey nedir bu Kerem dusmanligi anlayamadigim.Keremin olmadigi gecen macta dogru durust pozisyona bile girememistik

Kaan ayhan da baris da akerim de angelinodan iyi performans verdi sol bekte

Bu gundemi rafa kaldiralim derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt