- 28 Temmuz 2019
- 46.766
- 47.904
- 3.633
İyi geceler gönül dostları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enis'in Sanchez'e yaptığı bir faulden sonra dirseğini gösterip itiraz etmiş sanırım.abdülün 0-3ten sonra yalandan bişeylere sinirlenip sarı görmesi !!!![]()
![]()
acaba ne diye itiraz etti bağırdı hakeme aşırı merak ettim ya
Bu gün gol atana kadar berbattı Kerem.Diğer mevkilerde de iyi oynadığı maçlar var ama sol taraf gerçeğide var inanılmaz rahat ediyor arkasını o çizgiye dayadığı an bambaşka bir Kerem'e dönüşüyor yeri geliyor merkeze daha delici koşular yapıyor ve çizgide oynarkende daha güvenli oynuyor.
Kerem'in birde sezon ortası açılması gibi bir durum var belli bir formsuzluk üzerine tekrardan patlama yapıyor geçen sene hatırlıyorsanız sezon başı kötü girmiş hatta Beşiktaş maçında kesilmişti Barış oynamıştı ama Başakşehir maçıyla Kerem özüne dönmüştü bence bu sene yine kırılma maçı bu olacak Kerem solda inanılmaz bir yükselişe geçecek.
Bu maç Kaan'a baya destek verdi diye hatırlıyorum çok fazla bizim korner bölgesinde gördük.Bu gün gol atana kadar berbattı Kerem.
Enis destanın yaptığı foul için, herif 3 kez abdulu biçti. Hatta sakatlanma sebebide o yapılan müdahaleler. Yine sert foul yapınca Abdul dellendi. Normalde enisin. İki sarıdan atılması lazımdı.abdülün 0-3ten sonra yalandan bişeylere sinirlenip sarı görmesi !!!![]()
![]()
acaba ne diye itiraz etti bağırdı hakeme aşırı merak ettim ya
Reyna ve Brenden Aaronson'dan bize iyi uyabilir. Wiley bize uymaz. Haji Wright ne alemde acaba?Amerikalı sporcular acayip dirayetli oluyor. Biz bir tane aldık o da lalezar çıktı
Aslında 2026 DK öncesi bi tane ABD MT oyuncusu alsak feci sükse yaparız
ABDliler bu şeyleri çok takıyolar ve dünyanın en mühim pazarı oldukları için baya iyi reklam oluyo
Ben o yüzden bedeli ne olursa olsun Reyna istiyorum, gerçi o da oynamaya oynamaya MT formasından oldu. Gözüme kestirdiğim diğer herifler şunlar:
![]()
Brenden Aaronson - Player profile 25/26
Brenden Aaronson, 25, from United States ➤ Leeds United, since 2022 ➤ Attacking Midfield ➤ Market value: €22.00m ➤ * 22/10/2000 in Medford, New Jersey, United Stateswww.transfermarkt.com
![]()
Caleb Wiley - Player profile 25/26
Caleb Wiley, 21, from United States ➤ Chelsea FC, since 2024 ➤ Left-Back ➤ Market value: €8.00m ➤ * 22/12/2004 in Atlanta, Georgia, United Stateswww.transfermarkt.com
![]()
Rokas Pukstas - Player profile 25/26
Rokas Pukstas, 21, from United States ➤ HNK Hajduk Split, since 2022 ➤ Attacking Midfield ➤ Market value: €6.00m ➤ * 25/08/2004 in Stillwater, Oklahoma, United Stateswww.transfermarkt.com
Defans için çabaladı ama gol atana kadar her topu kaybetti, çok kötü paslar verdi.Bu maç Kaan'a baya destek verdi diye hatırlıyorum çok fazla bizim korner bölgesinde gördük.
Hacirayt oynuyor ve golleri sıralıyor diye biliyorum. Öyle olmasa bile bize düşmez artık. Coventry en kötü onu da Gyökeres gibi parlatıp satarım hesabı yapıyodur ki PL'ye çıkmaya oynayan bi takım ve para sorunları da yokReyna ve Brenden Aaronson'dan bize iyi uyabilir. Wiley bize uymaz. Haji Wright ne alemde acaba?
Bizim iptal olan golde Barış'a sarı verilen pozisyonun daha sertini sırf 3 kere yaptı.Enis destanın yaptığı foul için, herif 3 kez abdulu biçti. Hatta sakatlanma sebebide o yapılan müdahaleler. Yine sert foul yapınca Abdul dellendi. Normalde enisin. İki sarıdan atılması lazımdı.
Direk Wiley özelinde değil ama Amerika ligi genelde ikili mücadelede yumuşak ve defansta kademe anlayışının zayıf olduğu bir lig. O yüzden oradan bek almsk pek mantıklı değil alsan bile hemen fayda alamazsın sırf sertliğe alışması 6 ay sürer. Daha önce ABD'de çok iyi olupta Avrupa'ya gelen 2 bekte tutunamamıştı biri Reynolds diğeri de Bello idi isimleri sanırım.Hacirayt oynuyor ve golleri sıralıyor diye biliyorum. Öyle olmasa bile bize düşmez artık. Coventry en kötü onu da Gyökeres gibi parlatıp satarım hesabı yapıyodur ki PL'ye çıkmaya oynayan bi takım ve para sorunları da yok
Wiley'i hayatta izlemedim ama aldığı süreler ve MT seviyesine çıkmış olması dikkat çekici. Niye uymaz dedin?
Reyna süper bir oyuncu ama talibi fazla olur, herhalde o da kendisini bizden çok daha ötede bir yerde görür bize düşmez diye korkuyorum ama imkansız da görmüyorum. Aaronson için de Leeds'in maddi beklentisi olur bize de satmaya yanaşmazlar ama oyun tarzımıza uyacak bir herif bence de
Burdaydım la
Angelino yerine grimaldo aldığımızı hayal et sadece 3 snAncerinyonun opsiyonu iptal etsinler oynatalım çocuğu sevaptır
Başka hamleye de gerek kalmaz