Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Okanım meslek kumaşçılık mı bana da bir metre keten kes diyecektim![]()
kendi kendime karıda istiyormusun-sucu reis cspsini atmamak için zor tuttum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okanım meslek kumaşçılık mı bana da bir metre keten kes diyecektim![]()
Renkdaşımmm düşüncesi ince icraatı kalın gardaşımkendi kendime karıda istiyormusun-sucu reis cspsini atmamak için zor tuttum![]()
hayırBu kadar durgun bir nöbet 10 yıldır hiç görmedim fırtına öncesi sessizlik mi acaba
Şu fabyan rieder nasılArda Güler trde kiralık fbden başka yere gitmez. He oraya da gitmek istemez adam kaçarak gitti zaten
Ne bilem İsviçre futbolunu hiç bilmiyom Fransa'yı da çekemiyomŞu fabyan rieder nasıl
Mason en son kadroluk bir şey yok tüm problem hoca demişti şimdi gilgamis gibi transfer listesi yazmis
Bizim scout ekibi fena değil sanırım.locko west ham yapmış
Riederin ayagi kirilmisti büyük risk o paralarBenim bildiğim erden sol ayaklı 10 diye şimanskinin acısını çıkarmak için yazın riedere 10-15 bayılır
O senin askerlik arkadaşın mı bu nasıl üslupBenim bildiğim erden sol ayaklı 10 diye şimanskinin acısını çıkarmak için yazın riedere 10-15 bayılır
Baba alamadıktan sonra Haaland ı da keşfetmiştik ama 0 a 0 elde var 0Bizim scout ekibi fena değil sanırım.
Mertim Angelino nun yemek sigorta akbil her şeyini Leipzig karsilasa bile bizde olmadı kardeşim.Sosyal medyada Angelino için leipzig ile anlaştık diyorlar
20 maç opsiyonunu kaldırmışlar
Sezon sonuna kadar oynasın sezon sonunda karar verelim demişler
Var mı bununla ilgili bir bilgi arkadaşlar
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi