Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Köpek Bayern 20+ bonuslar verseydiniz verirdik Boeyi, 32 yaşındaki adama 15 vereceğinize

Dursun Bey ve Erden Bey boş işleri bırakalım rafa silvanın sözleşme bitiyor gidin alın gelin

23 yasindaki Boey’i almak yerine 33 yasindaki herife 15m euro teklif etmisler, Newcastle kabul etmemis

bizim ligte milliyetten bağımsız Almanyadan gelipte tutan lincoln dışında topçu hatırmalıyorum .Bknz angelino,heinz hatta werderden bejekeye giden gol kralı şişman ailtonmu neydi .Almanyadan topçu olmuyor bu lige

Yönetim gercekten amasiz fakatsiz hayal kirikligi yasatti. SOL BEK transferine ihtiyac duydugumuz 21.10.2023 tarihinde Besiktas macindan sonra kesinlesmisti. 11 Ocak'ta acilan transfer döneminde bugün 23 Ocak geride kaldi, hala bir sol bek getirmediler. Angelino-Kazimcan rotasyonuyla basladigimiz sezonda simdi sol bek rotasyonumuz Kaan Ayhan - Baris Alper. Nerede eksik olsa oynattigimiz 2 oyuncu.
Adamların umrunda değil mi çözemiyorum

bizim ligte milliyetten bağımsız Almanyadan gelipte tutan lincoln dışında topçu hatırmalıyorum .Bknz angelino,heinz hatta werderden bejekeye giden gol kralı şişman ailtonmu neydi .Almanyadan topçu olmuyor bu lige
misimovic
fernando meira
großkreutz
poborski (tam almanya sayilmaz)

Shakhtar bir dönem Brezilyadan Fernando, Fernandinho, Douglas Costa, Alex Teixeira, Bernard, Luis Adriano gibi adamları buldu getirdi, Taison u eklemedim Metalist Kharkiv den almışlardı. Bizimde Brezilya da böyle bir ağ kurmamız lazım. Transfer stratejimiz falan yok çünkü akşam pazarına kalıyoruz. Bunun bedelini şampiyon takımın yanlış transferlerle gücüne güç katamaması ile ödedik. Makası açmak için Shakhtar modeli şart

Shakhtar bir dönem Brezilyadan Fernando, Fernandinho, Douglas Costa, Alex Teixeira, Bernard, Luis Adriano gibi adamları buldu getirdi, Taison u eklemedim Metalist Kharkiv den almışlardı. Bizimde Brezilya da böyle bir ağ kurmamız lazım. Transfer stratejimiz falan yok çünkü akşam pazarına kalıyoruz. Bunun bedelini şampiyon takımın yanlış transferlerle gücüne güç katamaması ile ödedik. Makası açmak için Shakhtar modeli şart
shaktar onları aldı ama deli paralar ödedi.

Çok vardır yav. Fabian ernst geldi ilk aklıma mesela

brezilya ligi gözlemde bir zamanlar shaktar 2 nolu takımdı bir nolu takım ise ilginç bir şekilde leverkusen idi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt