Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.079
- 13.462
- 1.998
Sharktarın gidip aldığı takımlar gibi sen de ucuza alabilirsinshaktar onları aldı ama deli paralar ödedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sharktarın gidip aldığı takımlar gibi sen de ucuza alabilirsinshaktar onları aldı ama deli paralar ödedi.
Gelmez gibi@Emre Altun ilk kim gider anketi gelir mi?
Baba Icardi ve Zaha için bu yıl bizden net 30 milyon euro çıkmıştır. Kendimizi manipule ediyoruz. Shakhtar modeli gayet bize uygun.Sharktarın gidip aldığı takımlar gibi sen de ucuza alabilirsin
Kankss yavJimmy Durmaz yuvasına dönüyo.Türk asıllı İsveçli oyuncu Süper Lig'e geldiği ilk takım olan Gençlerbirliği'ne geri dönüyo![]()
tete yi 15 e aldılarSharktarın gidip aldığı takımlar gibi sen de ucuza alabilirsin
sana gıcık oldumGelmez gibi
Emrem profilinde pc basindasin açıver bir anketGelmez gibi
Ben benfica modeli diyorum her zaman hem alt yapı hem nispeten ucuza oyuncu kovalamaBaba Icardi ve Zaha için bu yıl bizden net 30 milyon euro çıkmıştır. Kendimizi manipule ediyoruz. Shakhtar modeli gayet bize uygun.
Abi o nasıl anket her oyuncu muhtemel gitme adayı açamayız ki o kadar cevap yoksam canımsınsana gıcık oldum
Baba alt yapi işi zor biz sabredemiyoruz zaten millet olarakBen benfica modeli diyorum her zaman hem alt yapı hem nispeten ucuza oyuncu kovalama
Fredi de 15e alıp 50ye satmışlar.tete yi 15 e aldılar
Enisimm bakışların yüreğimi Bursa çeliği gibi deldiTetenin performansını brumanın bize geldigi ilk seneye benzetebiliriz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dursun baskanin düzenledigi basin toplantisindan sonra
1. kayseri macinda muslera'nin penalti kurtarmasi
2. kayseri macinda golümüz gasp edildikten sonra sosyal medya üzerinden tepki vermemiz
3. takimin istahli oyunu ve gecen yilki basaksehir macinin bir benzerini seyrettirmesi
4. metin öztürk'ün ztk kurasina gitmemesi ve deplasmanda boru takim cekmemek
5. abdülkerim'in uyduruk bir kart görüp cezasini sakatken cekmesi
![]()
futboldan sıkılmadın mıJimmy Durmaz yuvasına dönüyo.Türk asıllı İsveçli oyuncu Süper Lig'e geldiği ilk takım olan Gençlerbirliği'ne geri dönüyo![]()
Adana Demirspor maçında ki attığıma bak kanksfutboldan sıkılmadın mı