Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper olarak nelssonu çok ararız bence açıkçası.sanchezin sakatliklarini düşününce sezon sonuna kadar bizde kalmalı
Üstelik nelssonun yedeği yok
Siradan bir stoper elli tanr bulunur cok bir ozelligide yok konyadan gelen abdulkerim bile oyuna topu sokabiliyor rakipler baskiyi diger stopere yapip nelsonun topu cikarmasi icin bos birakiyor bu kadar ayagi bozuk marcao icinde oyle diyorduk hic aramadik davinson ozel bir stoper 3 tane nelson yapar sakatliginida nazinida kaprisinide cekerim sorun degil

Büyük iftira bu yaptığın
Yahu futbol piyasasını bilmiyormuş gibi konuşmayın. Geçen sene 750 bin euro ya Icardi yi aldık dimi ? Ben sana soyle izah edeyim, Steaua dan bir oyuncuya talip ol Becali bile 750 bin euro ya ( kendi komisyonu ) burun kıvırır. Gerçi doğru Mitsjö ye Pendik 3 milyon vermişti pardon, ben dünyaya gözlerimi yeni açtım. Kusura bakmayın beyler 🙏

Vedat aman Can Muric, Icardi yıllık 10, bonservis 10 etti sana 20, Zaha 5 yıllık, 5 de imza parası etti sana 30. Sponsorların ödediği para da hibe değil Gs den bir hizmet karşılığı yapılan ödemeler. Bu aradaki kişilere menajer dahil kaç para verildiğine dair bir ispatım yok üzgünüm ama öpücük ile kandıramamışızdır anladın mı, kapito ?
KAP diye resmi bir platform var orada sözleşmelerle ilgili tüm bilgiler yazıyor. Algı yapacağına git bir göz at.

2 Şubat yaklaştıkça haberlerin keskinliği de paralel olarak artacaktır. Şimdi genelde varsayımlar üzerinden okunuyor; henüz misal Angelino durumu kesinliği yok yahut Victor, kaldı ki bence Victor gitmez, hele ki mevcut durumumuzda.

KAP diye resmi bir platform var orada sözleşmelerle ilgili tüm bilgiler yazıyor. Algı yapacağına git bir göz at.

1. Ben senin yaşındayken s.k.mde aslan dövmesi olan Fenerli kızları s....

2. Vedat Muriqi Arnavut Can Muric ise Boşnak göçmenidir.

Haydi şimdi başka kapıya Galatasaraylı Ahmet Konanç.
Öz güven eksikliğini 1. Kısımda güzel ifade etmişsin. Hangi duyguyu bastırmaya çalıştığını bir düşün derim.

Ben kap açıklamalarını biliyorum. Beni anlayan çok iyi anladı, popülizme devam edebilirsin Muric 😎

Öz güven eksikliğini 1. Kısımda güzel ifade etmişsin. Hangi duyguyu bastırmaya çalıştığını bir düşün derim.

Ben kap açıklamalarını biliyorum. Beni anlayan çok iyi anladı, popülizme devam edebilirsin Muric 😎
Pek bilmiyormuşsun sanki. Yazdığın rakamların hepsi yanlış.

KAP açıklamalarında menajere ya da aradaki kişilere verilen ücretler paylaşılıyor mu, paylaşılıyorsa nerde bana biri yardımcı olsun.

1+1+1 yaptılar da çift taraflı. Kamada’nın kesin uzatmam demesi lazım elimizin güçlenmesi için. İlk baştan beri söylüyorum boş bir iş bizim talep.
Bizde de Ziyech’in kontrat öyle. İsteyen olduğunda çıkıp 10M ver der miyiz hem de oynatmıyorsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt