Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.969
- 10.475
- 2.223
kime aldik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kime aldik
Valla ben bir kaç maçını izledim çok beğendim. Dün maçın içinde'de çok kez biz neden almadık dedim.Michut 2 senedir adsdeymiş. Ben dün gördüm ilk defa, ne ara izledik de beğendik acaba
Ali cabbarın eniştesi i. kıraç bizim genel kurul üyesi ve ağırlığı malum. Gerisini tahmin etmek zor değilMaalesef kongre veya divan kurulu üyeleri arasında rakip için çalıştığının sinyallerini veren düşmanlar var gibi görünüyor.
Bunlar Truva atı gibiler, çok dikkatli olmak lazım.
Kesinlikle hayır derimOmur - Yusuf Demir takasini denemek lazim. Omur’un bir degisime ihtiyaci var. Yetenegi tartisilmaz. Yusuf Demir ise Okan’in tuttugu bir oyuncu degil izlenimi var bende. Omur hem sag kanat hem forvet arkasi icin ekstra bir yerli opsiyonu olur.
Fiziği iyi Kazimcani da gördük reisÖmürün prime zamanı bile o kadar iyi değilken nasıl bu kadar isteniyor anlam veremiyorum.Her maç söversiniz bal yapmayan arı diye.Diğer rıdvanada sıcak bakmıyorum.Yerli fizik olarak yetersiz bek almayalım.
duyum var mi
19. mac bizde oynatip kadrodan cikarirlarRachid Ghezzal'ın sözleşmesinde "20 maçta forma giyerse kontratı 2.2 M€ garanti ücretle 1 yıl uzar" maddesi bulunuyor.
Ghezzal bu sezon şimdiye kadar 18 maçta forma giydi.