Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleştirmek yerine yetersiz demek için pusuda bir çok kişi var günlük hayatları da böyle muhtemelen oyuncu olmak da hoca olmak da zor

bizde o kadar para yok pendikte var pendik apoyu alır bize kiralar bu iş huzur içinde çözülür bence

Mevcut takımda topu aldimi dribling yapayım diyen ortasaha sadece ndombele var.abdulu alırsak bu işi yapabilen bir yerli oyuncumuz daha olur. Uygun sartlara bitirirsek harika olur. Ben net olarak katkı saglayacagini dusunuyorum

Maalesef kongre veya divan kurulu üyeleri arasında rakip için çalıştığının sinyallerini veren düşmanlar var gibi görünüyor.
Bunlar Truva atı gibiler, çok dikkatli olmak lazım.
Ali cabbarın eniştesi i. kıraç bizim genel kurul üyesi ve ağırlığı malum. Gerisini tahmin etmek zor değil

Omur - Yusuf Demir takasini denemek lazim. Omur’un bir degisime ihtiyaci var. Yetenegi tartisilmaz. Yusuf Demir ise Okan’in tuttugu bir oyuncu degil izlenimi var bende. Omur hem sag kanat hem forvet arkasi icin ekstra bir yerli opsiyonu olur.

Omur - Yusuf Demir takasini denemek lazim. Omur’un bir degisime ihtiyaci var. Yetenegi tartisilmaz. Yusuf Demir ise Okan’in tuttugu bir oyuncu degil izlenimi var bende. Omur hem sag kanat hem forvet arkasi icin ekstra bir yerli opsiyonu olur.
Kesinlikle hayır derim

Ömürün prime zamanı bile o kadar iyi değilken nasıl bu kadar isteniyor anlam veremiyorum.Her maç söversiniz bal yapmayan arı diye.Diğer rıdvanada sıcak bakmıyorum.Yerli fizik olarak yetersiz bek almayalım.

Solbek alinmali. Kaan da sakatlik konusunda error veriyor gibi. BAY mucadele ediyor ama bence yetersiz ve sag tarafta oynamali. Ters ayakli kanat cok cok iyi degilse istemiyorum.
Solbek + Pasalic

Rachid Ghezzal'ın sözleşmesinde "20 maçta forma giyerse kontratı 2.2 M€ garanti ücretle 1 yıl uzar" maddesi bulunuyor.

Ghezzal bu sezon şimdiye kadar 18 maçta forma giydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt