- 17 Eylül 2018
- 20.442
- 23.362
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takip edilen bekler mutlaka vardır. Hatta Krasnador'dan bir bekin adı çıkmıştı bizle GS takip ediyor diye o olabilir mesela ama adam alırlar almayacaklarını hiç sanmıyorum. Umarım alınacak adamscout önerisi 23-24 yaş veya altı olur.Bunun on calismasi yok mu ? 11 gun kalsin kalmasin profesyonel ekip dedigin; bu gece Boey icin gorusuyorsa bir diger kisi yarin yerine alinacak adamin menajerine ve kulubune faks veya mesaj atmis olmali.
boeye 30m veriyorlarmışNe olmuş Malsenalime ?
Ama o son gun , son saatlerde olan bir durumdu süre doldu alamadılar bizde daha 1 hafta var galiba.Gectigimiz yaz Fulham'daki oyuncuyu da ozel ucakla getirdiler, herif saglik kontrollerden gecti sonra Fulham parada ikna olmayinca geri cagirdilar. Yani suanki normal prosedur Bayern akilli davranip ucuza almaya calisiyor, bizimkiler uyanik olsun Fulham gibi. Pazarlik bitmedi henuz.
kamada gelirse yeni hagi olurKamada kalsin, elimizde patlar, aradigimiz adam degil, dilimde tüy bitti
kişisel oalrak algılama sana demiyorum ama sen de cevap ver burada her konuyu hocaya sarmak için fırsat oalrak kullananlara sorayım
sizce kulüpte şu an orta saha alınacak para var da hoca yok bana almayın ndombele bana yeter diyor olabilir mi
teklif yapmışız
Tabi ki. B plani olmadan acil karar verilmeli bu tur durumlarda.Takip edilen bekler mutlaka vardır. Hatta Krasnador'dan bir bekin adı çıkmıştı bizle GS takip ediyor diye o olabilir mesela ama adam alırlar almayacaklarını hiç sanmıyorum. Umarım alınacak adamscout önerisi 23-24 yaş veya altı olur.
hiç hazırlık olmamışsa yuh olsun yönetime amaboey diyelim ki 25 civarı paraya gitti
1 hafta içinde 3 transfer indirmemiz lazım
Ndombelenin 15 milyon opsiyonu var, sankihocanın ortasaha acıklaması politik diyelim ama anlamadgım kısım dombele kiralık neden angelino gibi fesh etmiyoruz ki ?