Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun on calismasi yok mu ? 11 gun kalsin kalmasin profesyonel ekip dedigin; bu gece Boey icin gorusuyorsa bir diger kisi yarin yerine alinacak adamin menajerine ve kulubune faks veya mesaj atmis olmali.
Takip edilen bekler mutlaka vardır. Hatta Krasnador'dan bir bekin adı çıkmıştı bizle GS takip ediyor diye o olabilir mesela ama adam alırlar almayacaklarını hiç sanmıyorum. Umarım alınacak adamscout önerisi 23-24 yaş veya altı olur.

Muhabirler 30 çekiyor 20'ye gidince küfür kıyamet oluyor.

Gectigimiz yaz Fulham'daki oyuncuyu da ozel ucakla getirdiler, herif saglik kontrollerden gecti sonra Fulham parada ikna olmayinca geri cagirdilar. Yani suanki normal prosedur Bayern akilli davranip ucuza almaya calisiyor, bizimkiler uyanik olsun Fulham gibi. Pazarlik bitmedi henuz.
Ama o son gun , son saatlerde olan bir durumdu süre doldu alamadılar bizde daha 1 hafta var galiba.

boey diyelim ki 25 civarı paraya gitti

1 hafta içinde 3 transfer indirmemiz lazım

kişisel oalrak algılama sana demiyorum ama sen de cevap ver burada her konuyu hocaya sarmak için fırsat oalrak kullananlara sorayım

sizce kulüpte şu an orta saha alınacak para var da hoca yok bana almayın ndombele bana yeter diyor olabilir mi
👍👍👍👏👏👏

Angelino gidişi ile sol, Boey gidişi ile sağ bek. Belki Kamada gibi fırsat kovalanır sonrasında. Ama öncelik olarak 2 şubat tarihine kadar bu bölgelere takviye önemli.

Takip edilen bekler mutlaka vardır. Hatta Krasnador'dan bir bekin adı çıkmıştı bizle GS takip ediyor diye o olabilir mesela ama adam alırlar almayacaklarını hiç sanmıyorum. Umarım alınacak adamscout önerisi 23-24 yaş veya altı olur.
Tabi ki. B plani olmadan acil karar verilmeli bu tur durumlarda.

hocanın ortasaha acıklaması politik diyelim ama anlamadgım kısım dombele kiralık neden angelino gibi fesh etmiyoruz ki ?
Ndombelenin 15 milyon opsiyonu var, sanki
satın alacakmışız gibi hermaç şans veriyor, madem o kadar muhtaçsın niye istemiyon kardeşim orta saha, Eyüpün suçu ne yaşı mı, neymiş efenim diğer orta sahalar küsermiş o oynarsa, beter olsunlar bukadar para alıp ta 18 yaşındaki Eyüpün gerisinde kalıyorlar. Okan hoca da çanak tutuyo bunlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt