Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbette zaten öyle olsa €15m'ye salardık

Fakat makul olmak gerek

Öncelikle adamın ister istemez motivasyonunda düşüş olur, saha içi katkısı düşer. Gelecekte genç yetenek alman zorlaşır oyuncularını salmayan bir kulüp olarak görüleceğin için. Kontratı 2025'te bitiyor ve yeni kontrata yanaşmıyorsa yazın alacağın maksimum para €15m olur.

Bunun dışında futbolda bir sürü belirsizlik var. Uzun süreli sakatlık yaşamayacağı garanti değil. Kalırsa şampiyon olacağımız yahut giderse olamayacağımız garanti değil.

Ben Boey olmadan da şampiyon olabileceğimizi düşündüğüm için €23m + bonuslar seviyesini makul görüyorum. Boey olmadan şampiyon olamayız tarafından bakınca CL gelirinden de oluyorsun orası da bir gerçek
Bu konularda büyük avrupa kulüpleri gibi profesyonelce yönetilmeliyiz amatörce değil. Futbolcu küsecek diye oyuncuyu salmayı bırakmamız lazım artık. Marcao'da o hatayı yaptın nelsonda yine bizi yolmaya çalıştılar. Boey de profesyonelce isini yapsın, ortada bir sözleşme var ve kulübün de istediği rakam verilmek zorunda. Aynı bayern 35 yaşındaki lewa için bir adım geri atmadı barçadan istediği parayı alana kadar. Avrupalı profesyonelce yaklaşıyor olaya çünkü

Şöyle bir bakınca akla yatan isimler Lorenz Assignon ve Agustin Giay

İzleyen var mı bu herifleri

Bu konularda büyük avrupa kulüpleri gibi profesyonelce yönetilmeliyiz amatörce değil. Futbolcu küsecek diye oyuncuyu salmayı bırakmamız lazım artık. Marcao'da o hatayı yaptın nelsonda yine bizi yolmaya çalıştılar. Boey de profesyonelce isini yapsın, ortada bir sözleşme var ve kulübün de istediği rakam verilmek zorunda. Aynı bayern 35 yaşındaki lewa için bir adım geri atmadı barçadan istediği parayı alana kadar. Avrupalı profesyonelce yaklaşıyor olaya çünkü
Marcao'da hata mı yaptık? Bence iyi ki sattık yerine Abdülkerim gibi bir herifi koyduk ve o değişim hem maddi açıdan hem sahada bize acayip artı yazdı

Boey gider de, boey'i aratmayacak bir sağ bek alabileceğimizi hiç sanmıyorum.

Zaniolo'yu yollayıp yerine tete getirdik malum. Boey yerine hırhışın teki gelir diye korkuyorum.

Marcao'da hata mı yaptık? Bence iyi ki sattık yerine Abdülkerim gibi bir herifi koyduk ve o değişim hem maddi açıdan hem sahada bize acayip artı yazdı
Yeterli iyi fiyata satamadık marcaoyu. 10 milyon garanti + 2-3 milyon ek ücret falandı. Ondan bahsediyorum

Şöyle bir bakınca akla yatan isimler Lorenz Assignon ve Agustin Giay

İzleyen var mı bu herifleri
Kendin isim önerip izleyen var mı diye soruyorsun

20220923_120757.webp

Trippier üzerinden hesap edecek olursak:

€15m bonservis + €7-8m brüt maaş ile 1.5+1 (tahmini) sözleşme, yaklaşık €34m total maliyet, 33 yaşında bir daha para kazanamayacağın bir oyuncu için hem de

Boey'nin brüt maaşı taş çatlasa €2m olur ki oraya gitme konusunda çok istekliyse brüt €1.5m bandına indirebilir maaşını. Gelecekte para kazanma ihtimalin olan, daha topçuluğunun baharındaki bir herif için maliyette €40m'ye çıkmayı göze alsan €30m bonservisi çok rahat verirsin

Vazgeçtim €30m gayet makul bir istek diretebiliriz. Ödeme planında yardımcı oluruz Bayern kardeşimize.

ndombele, demirbay, oliveira, angelino ve özellikle TETE başta olmak üzere yeni transferlerin hepsiyle vedalaşmamız yanlış olmaz.

zaha'nın maliyete göre katkılarına baktığımızda eksi yazar. ziyechten randıman alamayız.

geçen yıl ki rashica, zaniolo, oliveira, gomis, yunus, duboisli kadro performans olarak net daha iyiydi.

şerefsiz itler çağları almış son dk fabrizio
biraz da o yesin şikecilerin parasını. Ayrıca alsalar nolur, rezil bir stoper beyin de yok demekki ifbye gittiğine göre. Ben sevindim 2 beyinsiz buluştu. A.madrit diye bi tarafını yırttı, yedeğin yedeği oldu bastılar gtüne tekmeyi kakaladılar ifb ye. Mal bunlar malmal mal

Seneye yabanci sayisi 12'ye düsecek. Bizim yabanci kadromuzda ciddi bir degisim olacak. Bu kadronun ömrü en fazla 1 sene. Kirada bulunan Ross, Yusuf, Cicaldau ve Dubois kadroda olmaz. Zaniolo'yu satin alirlarsa mevcut durumu söyle özetlerim;

Devam:
Muslera
Sanchez
Torreira
Zaha
Icardi

Futbolu birakan:
Mertens

Ndombele

Satilacak olanlar:
Nelsson
Boey

Gönderilmesi muhtemel:
Oliveira
Tete
Ziyech
Bakambu

Trippier üzerinden hesap edecek olursak:

€15m bonservis + €7-8m brüt maaş ile 1.5+1 (tahmini) sözleşme, yaklaşık €34m total maliyet, 33 yaşında bir daha para kazanamayacağın bir oyuncu için hem de

Boey'nin brüt maaşı taş çatlasa €2m olur ki oraya gitme konusunda çok istekliyse brüt €1.5m bandına indirebilir maaşını. Gelecekte para kazanma ihtimalin olan, daha topçuluğunun baharındaki bir herif için maliyette €40m'ye çıkmayı göze alsan €30m bonservisi çok rahat verirsin

Vazgeçtim €30m gayet makul bir istek diretebiliriz. Ödeme planında yardımcı oluruz Bayern kardeşimize.
Trippier transferi gerçekleşmiş gibi neden düşünüyorsun zaten vermediler o parayı

Boey’in satılacağı bu kadar belliyken scout ekibinin çoktan bir backup bulması gerekirdi. Bu plan yapılmadıysa üzücü.

Atal ne durumda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt