Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.523
- 66.618
- 5.003
Bu konularda büyük avrupa kulüpleri gibi profesyonelce yönetilmeliyiz amatörce değil. Futbolcu küsecek diye oyuncuyu salmayı bırakmamız lazım artık. Marcao'da o hatayı yaptın nelsonda yine bizi yolmaya çalıştılar. Boey de profesyonelce isini yapsın, ortada bir sözleşme var ve kulübün de istediği rakam verilmek zorunda. Aynı bayern 35 yaşındaki lewa için bir adım geri atmadı barçadan istediği parayı alana kadar. Avrupalı profesyonelce yaklaşıyor olaya çünküElbette zaten öyle olsa €15m'ye salardık
Fakat makul olmak gerek
Öncelikle adamın ister istemez motivasyonunda düşüş olur, saha içi katkısı düşer. Gelecekte genç yetenek alman zorlaşır oyuncularını salmayan bir kulüp olarak görüleceğin için. Kontratı 2025'te bitiyor ve yeni kontrata yanaşmıyorsa yazın alacağın maksimum para €15m olur.
Bunun dışında futbolda bir sürü belirsizlik var. Uzun süreli sakatlık yaşamayacağı garanti değil. Kalırsa şampiyon olacağımız yahut giderse olamayacağımız garanti değil.
Ben Boey olmadan da şampiyon olabileceğimizi düşündüğüm için €23m + bonuslar seviyesini makul görüyorum. Boey olmadan şampiyon olamayız tarafından bakınca CL gelirinden de oluyorsun orası da bir gerçek