- 22 Ağustos 2010
- 32.795
- 37.565
- 3.033
Onu PSG alır Boey'i alamazlarsakatılmıyorum
ben ALAADDİNciyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu PSG alır Boey'i alamazlarsakatılmıyorum
ben ALAADDİNciyim
Çoktan bitti transfer adam 2 saate imza törenine çıkacakEğer anlaşma varsa Fabrizio neden girmedi, eğer anlaşma yoksa oyuncumuzu neden alıp gidiyorlar almanyaya böyle rezillik olur mu arkadaş.
Sezon başındaki transfer döneminde yediğin hurmalar şimdi böyle acı acı çıkar. Hatta ben sezon sonunda çıkar diye umuyordum 6 ayda çıktı. Oyuncuların maaşını bile ödeyemiyoruz. Gelene 3 gidene 3 dağıtınca sonuç böyle olacaktı ne bekliyorduk ki? Zaten satma kabiliyetin yok üstüne bir de parasızlık... Sezon başında çok dedik ama anlatamadık. Şampiyon olamazsak önümüzdeki sezon yine Etobo'lar falan gelecek şimdiden buna kendinizi alıştırın.en az 30 milyon bedel
sağ ,sol bek transfer olmazsa kötü
rıdvan zeki felan ne öyle onlar geçin
kadro kalitemiz düşer aniden
Varmış, ama çok saçma bence klüp yine de izin vermese gidemez.
Kumbedi diyola

Gidecegi az cok belli cunku, zaten Boey onlarin teklifini coktan kabul etti. Bizimkilere de gitmek istiyorum demis. Bizde verecegiz ama oyle 15 milyona falan degil o kadar da salak degiliz. O yuzden dun aksamdan beri pazarliklar suruyor.Varmış, ama çok saçma bence klüp yine de izin vermese gidemez.
Sezon başındaki transfer döneminde yediğin hurmalar şimdi böyle acı acı çıkar. Hatta ben sezon sonunda çıkar diye umuyordum 6 ayda çıktı. Oyuncuların maaşını bile ödeyemiyoruz. Gelene 3 gidene 3 dağıtınca sonuç böyle olacaktı ne bekliyorduk ki? Zaten satma kabiliyetin yok üstüne bir de parasızlık... Sezon başında çok dedik ama anlatamadık. Şampiyon olamazsak önümüzdeki sezon yine Etobo'lar falan gelecek şimdiden buna kendinizi alıştırın.
Dursun Özbek cebinden ödedi kalan primleri vs. bu gerçeği sen bilmiyorsan takip etme zaten takımını.Maaşları ödeyemediğimizin kaynağı nedir
Çünkü bilmiyorlarHiç bir muhabir detay hakkında bilgi veremiyor çok ilginç yine kazıklandık muhtemelen