Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer anlaşma varsa Fabrizio neden girmedi, eğer anlaşma yoksa oyuncumuzu neden alıp gidiyorlar almanyaya böyle rezillik olur mu arkadaş.
Çoktan bitti transfer adam 2 saate imza törenine çıkacak

Geçen divanda yöneticinin biri satış var diyodu

15i servis ettiler düşükten 20-25 e satıp yönetim başarısına getirecekler işi

en az 30 milyon bedel

sağ ,sol bek transfer olmazsa kötü

rıdvan zeki felan ne öyle onlar geçin

kadro kalitemiz düşer aniden
Sezon başındaki transfer döneminde yediğin hurmalar şimdi böyle acı acı çıkar. Hatta ben sezon sonunda çıkar diye umuyordum 6 ayda çıktı. Oyuncuların maaşını bile ödeyemiyoruz. Gelene 3 gidene 3 dağıtınca sonuç böyle olacaktı ne bekliyorduk ki? Zaten satma kabiliyetin yok üstüne bir de parasızlık... Sezon başında çok dedik ama anlatamadık. Şampiyon olamazsak önümüzdeki sezon yine Etobo'lar falan gelecek şimdiden buna kendinizi alıştırın.

Muslera
Jelert - Davinson - Abdül - Kaan
Torreira - Fabian Ruiz
Barış - Joao Mario - Kerem
Icardi

sacha bize en az 25 kazandırarak giderse iyi olur. böyle bir kaliteyi 1m'a getiren herkese helal olsun.
şimdi yapılacak işler daha fazla. yerini doldurmak çok zor. yönetim umarım doğru topçuları getirir.

Bide şöyle bakın olaya

Türkiye nin en iyi firmasındasın sektör farketmez otomotiv olur, tekstil olur, yazılım olur, sağlık olur şu olur bu olur farketmez.

Birden almanyanın en iyi firması çağırıyor 10 kat maaşa.

😃

Şu an takımda gerçek mevkisi sağ veya sol bek olan tek bir oyuncu yok ve bu takım şampiyon olacak ha :red:

Varmış, ama çok saçma bence klüp yine de izin vermese gidemez.
Gidecegi az cok belli cunku, zaten Boey onlarin teklifini coktan kabul etti. Bizimkilere de gitmek istiyorum demis. Bizde verecegiz ama oyle 15 milyona falan degil o kadar da salak degiliz. O yuzden dun aksamdan beri pazarliklar suruyor.

Sezon başındaki transfer döneminde yediğin hurmalar şimdi böyle acı acı çıkar. Hatta ben sezon sonunda çıkar diye umuyordum 6 ayda çıktı. Oyuncuların maaşını bile ödeyemiyoruz. Gelene 3 gidene 3 dağıtınca sonuç böyle olacaktı ne bekliyorduk ki? Zaten satma kabiliyetin yok üstüne bir de parasızlık... Sezon başında çok dedik ama anlatamadık. Şampiyon olamazsak önümüzdeki sezon yine Etobo'lar falan gelecek şimdiden buna kendinizi alıştırın.

Maaşları ödeyemediğimizin kaynağı nedir

Sacha gibisini bulamayacaz bayern 10 sene sağ bek aramaz sakatlık fılan olmazsa çok üst duzey topcuydu. benficadan 60m a alacakları adama da bizde diye 15 e vermek gibi salaklık yapmayız inş.

Hiç bir muhabir detay hakkında bilgi veremiyor çok ilginç yine kazıklandık muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt