Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gencler alacağımız paranın yarısı bankalara mı gidecek ?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu takim oyuncu satmayi ne zaman ogrenecek. Her yil ayni hatalar yapilirmi yav. Oyuncu istiyormus. Gidemezse ayni verimi alamazmisiz vs vs. Galatasaray'sin sen aga. Verimsiz transferlere her yil 25-30 milyon para harciyosun yillardir. Varsin bir iki futbolcuda gidemedikleri icin yatsin yatabiliyosa. Zaniolo'yu gondermeyeceksin nakit 25 milyon yada kiralama icin 10 milyon vermiyolarsa. Eftiri poktan tonla su olursa bu olursa maddelerle gonderiyosun. Anadolu takimlari dahi yapmiyo bu hatalari. Boey gitmek istiyosa koy bir bonservis veren alsin. Vermiyolarsa pazarliga dahi oturma. Bu yastaki Boey, kulubede 1.5 yil oturmayi goze alamaz. Tipis tipis gelir oynar. Goze aliyosa da kendi bilir. 1.5 yil maca cikmamis adama kimse yuksek maas vermez, kendi kaybeder. Yazik vallahi dustugumuz durumlar. Zaniolo bizde kalsa, belkide CL'de guruptan cikmistik. 5 milyon kira almak icin, hem CL turdan gelebilecek muhtemel 10 milyon'dan olduk. Hemde Tete, Ziyech ve Zaha'ya toplamda 8 milyon euro maas verdik. Sonucta zararliyiz kiradan gelecek paraya ragmen. Buyuk takimsan posta koymayi bileceksin.

Birşeyi sallarken iyi sallayın internet çağındayız.

Buyur bu zahanın ilk golü sonrası
Ekli dosyayı görüntüle 231917

Buyur bu kaan attıktan sonra Zaha

Ekli dosyayı görüntüle 231918

Bu da sana bonus olsun Kerem gol attıktan sonra ilk gidene zoom yap
Ekli dosyayı görüntüle 231919

Mabadınızdan fenerliler gibi uydurmayın lütfen
Kardes bizde aksini istemiyoruz dun dikkatimi cekti sadece keremin frikik golunde adam degisik bir mac yildiz bir mac cok kotu oynuyor zahanin kaynasmasini daha iyi oynamasini istiyoruz umarim haklisinizdir amacimiz ayni

Bu takim oyuncu satmayi ne zaman ogrenecek. Her yil ayni hatalar yapilirmi yav. Oyuncu istiyormus. Gidemezse ayni verimi alamazmisiz vs vs. Galatasaray'sin sen aga. Verimsiz transferlere her yil 25-30 milyon para harciyosun yillardir. Varsin bir iki futbolcuda gidemedikleri icin yatsin yatabiliyosa. Zaniolo'yu gondermeyeceksin nakit 25 milyon yada kiralama icin 10 milyon vermiyolarsa. Eftiri poktan tonla su olursa bu olursa maddelerle gonderiyosun. Anadolu takimlari dahi yapmiyo bu hatalari. Boey gitmek istiyosa koy bir bonservis veren alsin. Vermiyolarsa pazarliga dahi oturma. Bu yastaki Boey, kulubede 1.5 yil oturmayi goze alamaz. Tipis tipis gelir oynar. Goze aliyosa da kendi bilir. 1.5 yil maca cikmamis adama kimse yuksek maas vermez, kendi kaybeder. Yazik vallahi dustugumuz durumlar. Zaniolo bizde kalsa, belkide CL'de guruptan cikmistik. 5 milyon kira almak icin, hem CL turdan gelebilecek muhtemel 10 milyon'dan olduk. Hemde Tete, Ziyech ve Zaha'ya toplamda 8 milyon euro maas verdik. Sonucta zararliyiz kiradan gelecek paraya ragmen. Buyuk takimsan posta koymayi bileceksin.
Maaş veriyorsun da kadroyu boşaltırken de belli bir maaş baremi açıyorsun. Mata-Gomis-Seferoviç-Zaniolo vs. gibi. Bu işleri çok karikatürize ediyorsunuz.

Nurullah çok fazla boş yapıyorsun Bayern önce Trippier'i istedi o iş olmayınca Boey'e döndü sabahtan beri mesajlarını görüyorum boklamayı bırak bir daha insanları salak yerine koyarak post atma siz bilmiyorsunuz ben bilirim triplerini sal
Tripier meselesinde Bayern taraftarı da tepki gösterdi. Onunda etkisi var bence

Seninki eleştiri değil otur baştan oku bakalım postlarını
Önemli bir oyuncuyu kaybetmişiz benim asıl canımı yakan o. Senin bahsettiğin gibi bir niyetle asla yazmadım. Üzerimde gerginlik olduğu kesin çünkü şampiyon olmamız lazım ama 5 gün kala en önemli oyuncularından birini kaybediyorsun. Bu hikaye beni geriyor ve bana göre yönetim de doğru işler yapmıyor geçen yaz sezonundan beri...

Bu satislar cok heyecan verici ama, bizim icin bu sene 2 kritik zaman var. Secimlerde Erden ve Dursun baskan tekrar daha guclu bir ekiple devam etmesi. Ikincisi sampiyon olup, direkt sampiyonlar ligine gitmek. Iste o zaman, transferde once gelir, daha derli toplu adam da alabiliriz.
Şampiyon olan takın da ön eleme oynayacak gecen seneki gibi bu sene fark 2. de Cl ön elemesi oynayacak.

Spartak tırnava yetlileri ferdiyi çok beğenmiş ilk teklif 5m.

olumsuz hava kosullari nedeniyle boey transferi iptal edildi

25+5 dogruysa bokunu cikarmaya gerek yok guzelce vedalasalim ama parayi kullanicak zaman en onemlisi plan varmi ondan emin degilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt