Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.409
- 5.354
- 1.873
O rakamlar palavra 4 milyona bitecek bir işEn az 7 isterler gerek yok çok sevdiği fnerine satsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O rakamlar palavra 4 milyona bitecek bir işEn az 7 isterler gerek yok çok sevdiği fnerine satsın
Hadi inşallah şu teteden para kazanıp çıkalım hayırlısı ile. İzlememiştim videolarından da beğenmemiştim zaten neden aldık onuda anlamadım zaten onu aldıysak Ziyech'i neden almıştıkAli Can Yaygılı: “Galatasaray'dan yetkili bir isimle görüştüm.
Tete için de bir teklifin, bu sabah itibarıyla kulübe ulaştığını ve ayrılmasının kuvvetle ihtimal olduğunu söyledi. Ayrıca başka ayrılabilecek 2 isim daha varmış.”

max 1m ederO rakamlar palavra 4 milyona bitecek bir iş
36. ayet yani 30+6 bonusa ya gitmişNe demek istemiş? İslam müfessiri arkadaşları göreve davet ediyorum
O cocuk 40-50ye gidecek yazınZhegrova treni kaçmıştır dimi?
Gurbolar işe yaramıyor ne yazık kiSizler gurbetçiyseniz biraz girip bayern taraftarını gazlayın renktaşlar. 2-3m fazla koparsak kardır.
Kaynak önemli rtsBiri beni kaynaksız duyum diye düzeltmiş de neyse diyorum![]()
Amacın ne sabahtan beri vermediğin negatif atmadığın iftira kalmadıÖnemli bir oyuncuyu kaybetmişiz benim asıl canımı yakan o. Senin bahsettiğin gibi bir niyetle asla yazmadım. Üzerimde gerginlik olduğu kesin çünkü şampiyon olmamız lazım ama 5 gün kala en önemli oyuncularından birini kaybediyorsun. Bu hikaye beni geriyor ve bana göre yönetim de doğru işler yapmıyor geçen yaz sezonundan beri...
36 ay taksit olmasin reis?36. ayet yani 30+6 bonusa ya gitmiş
İşte büyük GS liBirşeyi sallarken iyi sallayın internet çağındayız.
Buyur bu zahanın ilk golü sonrası
Ekli dosyayı görüntüle 231917
Buyur bu kaan attıktan sonra Zaha
Ekli dosyayı görüntüle 231918
Bu da sana bonus olsun Kerem gol attıktan sonra ilk gidene zoom yap
Ekli dosyayı görüntüle 231919
Mabadınızdan fenerliler gibi uydurmayın lütfen
Gereksiz isimlerle kadroyu şişirmeye gerek yok derim.Yusuf Sarı ekibimize gelebilir evet.
Kaynak Demirspor tarafı, sağlam..Kaynak önemli rts

Akıyor maşallah diğer 2 isim Ndombele ve Nelsson'dur belki bir ihtimal Ziyech. Nelsson için Milan 15'e çıkabilir hala stoper alamadılar. Nelsson'un satılma durumu Bardakçı'nın sakatlık durumuna da bakar 2 haftada dönecekse okey olabilirler ve o Rize'deki sol ayaklı elemanı alırlar ama 1-1,5 aylık falansa sakatlık Nelsson kalır tahminim.Ali Can Yaygılı: “Galatasaray'dan yetkili bir isimle görüştüm.
Tete için de bir teklifin, bu sabah itibarıyla kulübe ulaştığını ve ayrılmasının kuvvetle ihtimal olduğunu söyledi. Ayrıca başka ayrılabilecek 2 isim daha varmış.”