Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amacın ne sabahtan beri vermediğin negatif atmadığın iftira kalmadı

Çabası gs olan gs maaşları ödeyemiyo diyip iftira atmaz
Samet sal beni kardeş. Benden sana ekmek çıkmaz. Evet iftira attım amacım burada yazıp algı yapıp suyun diğer tarafına avantaj sağlamak. Sende beni çok güzel kafesledin. Sağol eline sağlık.

fizik kalite çok önemli bu ligde bunu her defasında görüyoruz

avrupa futbolunda da ancak fizik kalitemizle bir yerlere gelebiliriz

en teknik adamları zaten alacak adamlar belli

bunların ancak posası çıkınca bize geliyorlar

icardi vb. gibi müstesna işler olmadıkça fizik 1 numaralı önceliğimiz olmalı

bugün boey ve kim min jea bayernde ise tek sebebi anormal fizik kaliteleri

Teteyi istiyorlar diyorlar da kim istiyor onu bilen yok.

Isteyen falan yoktur büyük bir ihtimalle, sallamak kolay nasilsa.

Aynen öyle iyi para gelse bile yerini doldurup kadro kalitesini 5 gün içinde nasıl arttıracağız gerçekten büyük soru işareti. Hadi parayı yaza bıraktın diyelim o zamanda şampiyonluğu ve dolayısıyla 35 milyon €'luk CL gelirini taça attın demektir. İyi transfer parası gelmesinden daha önemli bir süreçteyiz sıkıntı biraz da o zaten...
2. olanda CL ön eleme oynuyor bu sezon.

Boey bir de Tete gidebilir, daha fazlasi yanlis olur biz burada sampiyonluk mucadelesi veriyoruz. Geri kalan icin sezon sonuna randevu verilmeli.

30 milyon sonraki satıştan yüzde 20 işleirni geliyorsa bir sonraki satışı en az 90-100 olur bu adamın

Bu ne ya herkes gidip sifirdan takim mi kuruyoruz? Aklıma şu görsel geldi

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 33
2. olanda CL ön eleme oynuyor bu sezon.
Abi futbolu bende takip ediyorum kendimce ve temel kurallarını da biliyorum merak etme :red:

Yani garanti para var, eleme oynamak var. Bu durum gelecek transferin süreçlerini bile etkiliyor, ligi erken açıp hırpalanıyorsun var oğlu var yani...

ndombele, oliveira ve ziyech için ne düşünürsün
Ndombele zaten gitse iyi olacak ama gitmeyecek belli ki. Sergio zaten yakinda antrenmanlara baslayacak yani kalacagi kesin. Ziyech de simdilik kalabilir Tete gidecekse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt