Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.438
- 66.536
- 5.003
10 numaradan sonra 8 numara. Demirbay ile yola çıkan yayan kalırSağ bekten önce ben 10 numaraya bakıyorum bu arada çünkü orası en büyük sorun , kapalı hiçbir takımı açamıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 numaradan sonra 8 numara. Demirbay ile yola çıkan yayan kalırSağ bekten önce ben 10 numaraya bakıyorum bu arada çünkü orası en büyük sorun , kapalı hiçbir takımı açamıyoruz.
Ne derse tam tersini mi yapiyoruz?senaya mı assignon mu diye torente soralım
Blas alacağıma gider Eriksen'i alırım Manu'dan. En azından Nelsson gibi 30 maç ne vereceği garanti oyuncu. Verdiğin maaş da karşılık bulur. 8 de oynar 10 da oynar.Blas'ı yazında istemiştik muhtemelen limitlere takıldık şu an oynamaması fırsat tabi yönetim ve hoca onay verdiyse bir şey demem itirazım olmaz.
evetNe derse tam tersini mi yapiyoruz?
Oynatmıyorlar kiralık + opsiyonla bırakabilirler veya en az zararla elden çıkarmaya çalışabilirler orası bilemiyorum.
Uyandırmayın bırakın kendi hallerineA Spor'da Okan hocayı eleştiriyolar takımı şampiyon yapan kendisi değilmiş yıldız oyuncularmış geçen sene yavİsmail hocayı da övüyolar
Moderatör Bayern Münih maçlarını derbi istatistiklerini verdi o zaman Kopenhag maçını niye kazanamadı Galatasaray diye soruyolar
Moderatör Nordsjaelland'ın 6-1 yendiği Ludogorest'e karşı isabetli şutları olmadan Ludogorets'in 2-0 yendiğini keşke sorsaydı yav
Fb geçen sene şampiyon olurmuş ama derbileri kazanamıyomuş İsmail hoca geldi derbileri kazanmaya başladı diyolar
![]()
Dediğim gibi yönetim ve teknik ekip kararı nasıl olacak bilmiyoruz ama yaşınıda düşünce Eriksen'in maliyetleri uçuk olur geri dönüşü olmaz vergileri düşünce 4 m euro civarı para kazanıyor bize en azından 5 m euro + 5 m euro imza parası vermemiz lazım ki öyle gelsin.Blas alacağıma gider Eriksen'i alırım Manu'dan. En azından Nelsson gibi 30 maç ne vereceği garanti oyuncu. Verdiğin maaş da karşılık bulur. 8 de oynar 10 da oynar.
reklama tıkladım ukraynalı bir çıtır ile görüşüyorum, 25 bin euro istedi ailesi ile mahsur kalmış gönderdim parayı uçak bileti fotosunu atmış gelince evlenecez. biraz önce aradım bu numara kullanılmıyor diyor heralde güvenlik için numarasını değiştirdi
Avrupa ligi için evet o zaman kadar sağ ve sol bek gelir.son gün 2 şubat mı ? (haftaya bugün oluyro)
Hemen alın bu herif begenmediysebu rennesli blas hoşuma gitmedi
Mukiele kalacakmis, gerek kalmiyor o yuzden.Hayret Psg girmedi Boey transferine ben kapışırlar diyordum
Eriksen mi kaldı bitik oyuncu statüsünde artık. Burda fiziken iş yapmaz. Blas daha 26’sındaBlas alacağıma gider Eriksen'i alırım Manu'dan. En azından Nelsson gibi 30 maç ne vereceği garanti oyuncu. Verdiğin maaş da karşılık bulur. 8 de oynar 10 da oynar.
L.CAROLE faciasindan sonra Straßburg'dan Senaya yerine Rennes'den Assignon'a girelim derim.
Boey'den cash 25 veya 30 kagit alacaksak hem sag hem sol beki yenileyip üstüne bir de Rafa Silva'ya gidelim derim. 5 ay sonra serbest kalacak bir oyuncuyu cüzi bir bonservisle alabiliriz.
Tete'den gelecek parayla 8 ve kanat bakalim. Gemileri yaktik nasil olsa, mecburuz transfer yapmaya.
Hemen alın bu herif begenmediyse