Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Blas'ı yazında istemiştik muhtemelen limitlere takıldık şu an oynamaması fırsat tabi yönetim ve hoca onay verdiyse bir şey demem itirazım olmaz.
Blas alacağıma gider Eriksen'i alırım Manu'dan. En azından Nelsson gibi 30 maç ne vereceği garanti oyuncu. Verdiğin maaş da karşılık bulur. 8 de oynar 10 da oynar.

Oynatmıyorlar kiralık + opsiyonla bırakabilirler veya en az zararla elden çıkarmaya çalışabilirler orası bilemiyorum.
IMG_2451.webp

Adam sezonun yarısında 24 maça çıkmış full oynuyor yani nasıl daha ucuza çıkacak yav inanmayın :D

A Spor'da Okan hocayı eleştiriyolar takımı şampiyon yapan kendisi değilmiş yıldız oyuncularmış geçen sene yav :D İsmail hocayı da övüyolar :D Moderatör Bayern Münih maçlarını derbi istatistiklerini verdi o zaman Kopenhag maçını niye kazanamadı Galatasaray diye soruyolar :D Moderatör Nordsjaelland'ın 6-1 yendiği Ludogorest'e karşı isabetli şutları olmadan Ludogorets'in 2-0 yendiğini keşke sorsaydı yav :D Fb geçen sene şampiyon olurmuş ama derbileri kazanamıyomuş İsmail hoca geldi derbileri kazanmaya başladı diyolar :D
Uyandırmayın bırakın kendi hallerine

Çaktıktan sonra uyanmaları daha zevkli oluyor

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Blas alacağıma gider Eriksen'i alırım Manu'dan. En azından Nelsson gibi 30 maç ne vereceği garanti oyuncu. Verdiğin maaş da karşılık bulur. 8 de oynar 10 da oynar.
Dediğim gibi yönetim ve teknik ekip kararı nasıl olacak bilmiyoruz ama yaşınıda düşünce Eriksen'in maliyetleri uçuk olur geri dönüşü olmaz vergileri düşünce 4 m euro civarı para kazanıyor bize en azından 5 m euro + 5 m euro imza parası vermemiz lazım ki öyle gelsin.

reklama tıkladım ukraynalı bir çıtır ile görüşüyorum, 25 bin euro istedi ailesi ile mahsur kalmış gönderdim parayı uçak bileti fotosunu atmış gelince evlenecez. biraz önce aradım bu numara kullanılmıyor diyor heralde güvenlik için numarasını değiştirdi

Hayret Psg girmedi Boey transferine ben kapışırlar diyordum

L.CAROLE faciasindan sonra Straßburg'dan Senaya yerine Rennes'den Assignon'a girelim derim.

Boey'den cash 25 veya 30 kagit alacaksak hem sag hem sol beki yenileyip üstüne bir de Rafa Silva'ya gidelim derim. 5 ay sonra serbest kalacak bir oyuncuyu cüzi bir bonservisle alabiliriz.

Tete'den gelecek parayla 8 ve kanat bakalim. Gemileri yaktik nasil olsa, mecburuz transfer yapmaya.
muslera
assignion sanchez apokerim locko
torriera
SERGEJ MİLİNKOVİC-SAVİC
BAY silva kerem
icardi
ne dersin reyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt