Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu teteyi de 5-6 milyona satarsak o parayla beklerden birini alırız. Boey parasıyla da ortasaha ve bir bek alırım

yil olmus 2024 hala kadir cetincali paylasiliyor

Konya Ndao'yu almış

Sol beke Bradley Locko Sağ beke Marvin Senaya ikilisini toplam ne kadara alabiliriz acaba?
Senaya'ya şimdi baktım 1 milyon görünüyor şikecimrkt ta. Bu yaşta Boey'e yakın istatistik yapmış defansif olarak. Bu adam bu istatistiklerle 20 yaşında ve 1 milyon ise acil alınır. 2 saat öncesine kadar adamın adını bile bilmeyen bir renkdaşınız olarak kendisine kefilim.

Bayern gibi takımlar maçları genelde tamamen rakip sahaya yıktıkları için Boey gibi defansif olarak çok güçlü ve ciğersiz bekler oyun planları için önemli. Çünkü çok fazla kontra yiyebilme ihtimalleri var ve bekleri sürekli rakiple karşı karşıya kalıyor. Biz hücumu yetersiz derken çok ezbere konuşuyoruz aslında, adamların böyle bir derdi olduğunu bile sanmıyorum. Bayern ve City gibi takımların oyunu tamamen karşı tarafa yıkmasının en önemli sebebi hayvani bekler ve stoperler bence. Bize gelirsek defansı şahane olmayan orta seviye ama hücumda etkili bir bek oyuncusu alırsak çok daha faydalı olur bence.

Skyın bonuslarla 29 vs haberinin dogru oldugunu dusunmuyorum aynı aky oglen 25+5 i reddettigimizi 30 arti bonus istedigimizi haberlemisti

bu arada almanlara cok saglam koymusuz, inanilmaz moralleri bozuk fiyatin bukadar yüksek oldugu icin 😂 skyda bile agladilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt