Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.400
- 66.498
- 5.003
Şu teteyi de 5-6 milyona satarsak o parayla beklerden birini alırız. Boey parasıyla da ortasaha ve bir bek alırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sebep?10-15 milyon kaliyormus bize (Kadir - ajans1905)
Beyni yok da basit matematiği bile yok eşeğin.Hadi her şey yüksek desen %30unu versen paranın yine 21 milyon para kalır10-15 milyon kaliyormus bize (Kadir - ajans1905)
Bankalar birliği meselesi işte.Önemli olan limit açılması,Biz sanki futbocu alırken direk nakit para mi veriyoruz. 3-4 yıl taksite bölüyoruz10-15 milyon kaliyormus bize (Kadir - ajans1905)
HA?10-15 milyon kaliyormus bize (Kadir - ajans1905)
BB’ye para hesabı yapmışlardır10 15 nasıl kalıyor yaw
Video kesitini izledim, yayına yorum atanın yazdığı o10-15 milyon kaliyormus bize (Kadir - ajans1905)
Senaya'ya şimdi baktım 1 milyon görünüyor şikecimrkt ta. Bu yaşta Boey'e yakın istatistik yapmış defansif olarak. Bu adam bu istatistiklerle 20 yaşında ve 1 milyon ise acil alınır. 2 saat öncesine kadar adamın adını bile bilmeyen bir renkdaşınız olarak kendisine kefilim.Sol beke Bradley Locko Sağ beke Marvin Senaya ikilisini toplam ne kadara alabiliriz acaba?
GelirYarın KAP gelir mi?
kapalı haftasonu
İki tarafta beyinsiz olmasın bu şekilde yaw. İzlemedim oyuncuları da öyle izlenim aldımLocko ve senaya alalim keyfimize bakalim