Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada evet boey çok çok iyi ama bizim oyun sistemimizde hücum bekleri çok daha önemli assignon sağlam çıkarsa gördüğüm kadarıyla boeyden daha atletik defansı iyi değil ama daha atletik bir adam hücum kalitesi sanki bir tık dahs üst

Nevzat yönetimden Acuna ile ilgilenmedikleri bilgisini aldığını söyledi az önce demek ki yeni ilgilenmeye başladılar.

sola acuna fln rastgele biri gelebilir, oraya bayern'den Davies'de alsak yine olmaz zaten acuna gibi amele profil 6 ay takılır gerçi Barış'tan daha iyi perf gösteremeyeceği için formayı da fazla giyemez

parayı orta sahaya gömeceğiz sanırım böylelikle

Yalnız bu Assignon son maçlarda kaybetmiş 11deki yerini. Daha 18 yaşında Doue diye bir çocuk oynuyor. Oynadığı maçlarda da performans iyi değil gibi. 1 kere bile izlemedim inşallah Scout transferidir. Eğer bizim Scout ekibi onayladıysa ve önerdiuse her türlü alınsın şimdiye kadar yüzümüzü kara çıkarmadılar.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soyle bakinca Assignon biraz tarz olarak Rosier gibi ama ondan daha atletik ve guclu sayilir.

Bu Senaya da tam bir duvar diyorlar kimse kolay kolay gecemezmis onu.

Hangisi daha ucuzsa o alinsin bence.
1-2 videosuna baktım da şimdi, Boey ile alakaları yok sanki yaw.

Bu ilk sene Selçuk hep söylenir de ezberden başka bir şey değil. O takımın hücumdaki alamet-i farikası Elmander idi. ''4-5-2'' tabirini Uğur Meleke' den önce ben kullanmış olabilirim. Çok gol attığından değil ama hem yerleşik savunmaya, hem açık oynayan takımlara karşı, temposu, zekası ve tekniğiyle oyunu akışkan hale getiren ve kilidi çozen gizli-açık kahraman oluyordu. Elmander' in oyunda olmadığı her dakika kabir azabı gibiydi. İmkan ve vakit olsa da o sezonki maçları tekrar izlesek. Zaten Elmander sakatlanıp 2. sezon eski temposunu bulamayınca da takımın defoları ortaya çıkmaya başladı; Melo-Selçuk bir daha hiçbir zaman aynı hücum etkinliğini gösteremedi...Okan Hoca zannediyorum yeni bir Elmander arıyor aslında ama o efekti verecek futbolcu bulmak kolay değil...
Güzel tespit, Selçuk'u bende begenmezdim hatta efsane diyenlere çokça muhalefet etmişliğim var, ama ilk senesinde çok istekliydi ve iyiydi örnek olarak o geldi aklıma

Acuna konusuna hiçbir şey demem teknik ekip ve yönetim uygun görüyorlarsa alalım ama tek isteğim var şu orta sahaya gerçekten iyi bir hamle yapalım şampiyonluk oradan geçecek.

Estf. benim kimseye akıl vermek gibi bir durumum yok, geri de olsa herkesin 1 aklı var, ve ben gerizekalılara da saygı duyuyorum.

Ndombele tutarsa ligin içinden geçer postunu atmışımdır, çünkü Tottenham döneminde Mourinho ile beraber yükselişine şahit olduğum 1 oyuncuydu.

Blas da bu lig için fazla bir oyuncu, Ndombele gibi kafası kırık, mental sorunları da yoktu Nantes döneminde. Apo geldiğinde bende senin gibi büyük takım oyuncusu değil demiştim, umarım gelir seni de utandırır.
blas sadece bu ligin degil her ligin kucuk takimlarinda yildiz olur. yetenekli bir herif. eminim youtubeda muthis videolari vardir. lakin senin tabirinle gerizekali. o yuzden sevdin sanirim. umarim gelmez de seni de utandirmaz.

Alın size Angelino'dan bok Acuna. Açtım bu seneki halini izliyorum sırf ispatlamak için. Valencia maçı Dk 88 sol yanındaki adamı takip etmiyor.

1706306930730.png

Takip etmediği adam içeride bomboş ve golü yazıyor tabiki de.
1706307039913.png

Alaves maçı. Solbeke bak dünya kupası ve uefa kaldırmış hey maşallah aslanım benim orta sahada top kovalıyor. Bölgesinde olmadığı için bomboş giden alavesli golü atamıyor ama mutlak bir pozisyon veriyor aynı angelino'nun dengesiz dengesiz gidip orta sahada basması gibi.
1706307240368.png

Alaves maçına devam. Arkasındaki herif bomboş durumda markaja bak savunmaya bak aslanım benim. Alavesli bomboş yine kaçırıyor. Bu pozisyon sonrası hocası sövmeye başlıyor ve devre arası oyunda alınıyor.
1706307425881.png

Vallecano maçı. Müthiş solbekimiz yine mevkisinde değil. Helal olsun yine allah korumuş pozisyon gol olmamış.
1706307583644.png

Vallecano maçına devam. Dünya kupası kaldırmış kemik gibi solbekten işaretlediğim rakibe müthiş bir pas. Pozisyonun devamında kontradan sevilla 2.yi yiyor ve ne tesadüftür yine devre arası oyundan çıkıyor.
1706307696884.png

Cadiz-Sevilla maçı. Nasıl solbek ama anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Kemik gibi değil mi?
1706308006911.png

Cadiz maçından devam. Dünya yıldızı solbek uyumaya devam ediyor arkasındaki adam bomboş gelip vuruyor tanrı yine acuna nın yanında yine gol olmuyor.
1706307915816.png

NOT: DEVAMI GELECEK

acuna hiç istemiyorum o da 3'lünün sol kanadı olur ancak

daha net bir isim lazım alex moreno olabilir

bu kopenhagen clde grupdan çıktı
kimseyi satamamış
satmayı bırak ilgi bile yok haber düşmemiş

ulan şunlardan sadece 1 puan almamız rezillik aslında

Akunya bitik değil. Ciğersiz, tekmeye kafa sokan bir adam. Geçen sezonu böyle bitirdi. Bu sene de sakatlanmış hiç takip etmedim. Ama öyle senin dediğin gibi ıskartaya çıkma durumu falan yok. Sevilla forumlarına bakarsan hepsi dönmesini bekliyor oyuncunun.
Son attığım post senin içindi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt