Alın size Angelino'dan bok Acuna. Açtım bu seneki halini izliyorum sırf ispatlamak için. Valencia maçı Dk 88 sol yanındaki adamı takip etmiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 232057
Takip etmediği adam içeride bomboş ve golü yazıyor tabiki de.
Ekli dosyayı görüntüle 232058
Alaves maçı. Solbeke bak dünya kupası ve uefa kaldırmış hey maşallah aslanım benim orta sahada top kovalıyor. Bölgesinde olmadığı için bomboş giden alavesli golü atamıyor ama mutlak bir pozisyon veriyor aynı angelino'nun dengesiz dengesiz gidip orta sahada basması gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 232061
Alaves maçına devam. Arkasındaki herif bomboş durumda markaja bak savunmaya bak aslanım benim. Alavesli bomboş yine kaçırıyor. Bu pozisyon sonrası hocası sövmeye başlıyor ve devre arası oyunda alınıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 232062
Vallecano maçı. Müthiş solbekimiz yine mevkisinde değil. Helal olsun yine allah korumuş pozisyon gol olmamış.
Ekli dosyayı görüntüle 232063
Vallecano maçına devam. Dünya kupası kaldırmış kemik gibi solbekten işaretlediğim rakibe müthiş bir pas. Pozisyonun devamında kontradan sevilla 2.yi yiyor ve ne tesadüftür yine devre arası oyundan çıkıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 232065
Cadiz-Sevilla maçı. Nasıl solbek ama anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Kemik gibi değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 232067
Cadiz maçından devam. Dünya yıldızı solbek uyumaya devam ediyor arkasındaki adam bomboş gelip vuruyor tanrı yine acuna nın yanında yine gol olmuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 232066
NOT: DEVAMI GELECEK