Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam maça çıkacak hala kap yok sağlık sorunu şartı mı var acaba
Ya da yeni oyuncuya imzalattıktan sonra mı

Sevilla kiralik olarak verecekse Acuna'nin form durumu kotu herhalde ama hem Europa lig şampiyonu Sevilla'nin hemde Dunya Sampiyonu Arjantin'in banko sol bek oyuncusunu Omer Bayram'la Kazimcan'la falan karsilastirmak çok büyük saçmalık.

acunayı herhalde en son dünya kupasında izledim

fener maçlarını dahi hatırlamıyorum

son durumu hakkında da en ufak fikrim yok

ama merak ettim neden acuna acaba

geçici halledelim seneye bakarız planları mı
Eğer gerçekse isim tahminim şu Rıdvan'ı sol beke alacaklar. Kazımcan'a hiç güvenilmiyor kiralanacak. Sol bekte hiç adam olmadığı için de Acuna'yı yedek, tecrübeli diye yarım sezon kiralayacaklar.

Angelino ismi çıktığında herkes deli gibi istiyordu
Sonucu gördük
Acuna ya herkes çöp çekiyor
Gelsin
Twitterda falan da benzer postlar görüyorum da alakası yok. Angelino'yu deli gibi istemek o dönem ne kadar mantıklıysa bu herifi istememek de o kadar mantıklı. Ayrıca Acuna denen herif 33 yaşında.
GS taraftarı istemiyorsa gelsin. Valla istisnalar harici tarih bize aksinin doğru olduğunu söylüyor.

Sevilla kiralik olarak verecekse Acuna'nin form durumu kotu herhalde ama hem Europa lig şampiyonu Sevilla'nin hemde Dunya Sampiyonu Arjantin'in banko sol bek oyuncusunu Omer Bayram'la Kazimcan'la falan karsilastirmak çok büyük saçmalık.
Sakat diyolar adama hocam hazır olması 1 ayı bulur

Boey’in yerine işe yaramaz bir adam alınırsa bu satış başarısı gölgede kalır. Buna gerçek bir satış başarısı demek için önce Boey’in yerinin doldurulması gerekir. 30’u almayı biliyorsun. O zaman gerekiyorsa 10-15’i vermeyi de bileceksin. Sakat ve çöp adamlarla uğraşmayacaksın.
Devre arası fırsata bağlı ama yazın daha mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt