- 27 Aralık 2009
- 880
- 45
- 1.138
Adam maça çıkacak hala kap yok sağlık sorunu şartı mı var acaba
Ya da yeni oyuncuya imzalattıktan sonra mı
Ya da yeni oyuncuya imzalattıktan sonra mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muayenede sıkıntı çıkar döner diye bekliyor olabilir mi acabaKap sorumlumuz uyanmamış mı
Eğer gerçekse isim tahminim şu Rıdvan'ı sol beke alacaklar. Kazımcan'a hiç güvenilmiyor kiralanacak. Sol bekte hiç adam olmadığı için de Acuna'yı yedek, tecrübeli diye yarım sezon kiralayacaklar.acunayı herhalde en son dünya kupasında izledim
fener maçlarını dahi hatırlamıyorum
son durumu hakkında da en ufak fikrim yok
ama merak ettim neden acuna acaba
geçici halledelim seneye bakarız planları mı
Twitterda falan da benzer postlar görüyorum da alakası yok. Angelino'yu deli gibi istemek o dönem ne kadar mantıklıysa bu herifi istememek de o kadar mantıklı. Ayrıca Acuna denen herif 33 yaşında.Angelino ismi çıktığında herkes deli gibi istiyordu
Sonucu gördük
Acuna ya herkes çöp çekiyor
Gelsin
Sakat diyolar adama hocam hazır olması 1 ayı bulurSevilla kiralik olarak verecekse Acuna'nin form durumu kotu herhalde ama hem Europa lig şampiyonu Sevilla'nin hemde Dunya Sampiyonu Arjantin'in banko sol bek oyuncusunu Omer Bayram'la Kazimcan'la falan karsilastirmak çok büyük saçmalık.
Salla biriniAnket sonucu nedir acaba, şimdi iki oyuncu hakkında bilgim yok, ikisinden birisi der isem anlamsız olacak oyum. Sonucu gör seçeneği sonradan aktif edilebiliyor mu?
Mesaiyi hangi maçla açıyorsun bugünKap gelir diye fifa’ya giremiyorum ya
Sakatlamak için oynardı rakip galatasaray bonservis kazanmasın diye.Bari pazartesi oynayıp gitseydi veda etseydik
Üstad cok kötü fikstür ayarlamışlar ya koca cumartesi düzgün maç yok. Sivas bjk bile iş görürdü çerezlikMesaiyi hangi maçla açıyorsun bugün![]()
Gün içerisinde hangi isime daha yakın isek ona vereceğim reyimi. Boşa gitmesinSalla birinikimse bilmiyor tam olarak zaten
Devre arası fırsata bağlı ama yazın daha mantıklıBoey’in yerine işe yaramaz bir adam alınırsa bu satış başarısı gölgede kalır. Buna gerçek bir satış başarısı demek için önce Boey’in yerinin doldurulması gerekir. 30’u almayı biliyorsun. O zaman gerekiyorsa 10-15’i vermeyi de bileceksin. Sakat ve çöp adamlarla uğraşmayacaksın.
Baktım da leş gibi fikstür varmış yaw. PL maçı bile yokÜstad cok kötü fikstür ayarlamışlar ya koca cumartesi düzgün maç yok. Sivas bjk bile iş görürdü çerezlik