- 3 Haziran 2015
- 56.940
- 66.067
- 4.143
Bugün olumlu ya da olumsuz bir şey olursa bana haber edin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KONFİRMEBugün olumlu ya da olumsuz bir şey olursa bana haber edin
Bence de bu bakış açısı aşırı komik. Düşünelim, Galatasaraya yönetici olmuşsun. Takımın 6 aylık en net eksiğini transfer sezonun başlamış 2 kamp geçmiş çözememişsin. Ustune gidip bir adamı neredeyse tüm basına gizliden açıklamışsın ama almayı becerememişsin. Sonra taraftar isyan edince ilk tuttuğun sağ beki getirmişsin. Adamın da olmayacagını ucakta indiğinde herkes anlamış. Sonra taraftar cıkıyor diyorki biz baskı yaptık kusura bakmayın yanlıs adam aldırdık size.Inanilmaz komik yorumlar yapiliyor, gulmemek elde degil. Jelert neden alinmis, yonetim Boey sonrasi neden fiziksiz adami transfer etmis, nasil 9 milyon euro vermismisiz falan filan.
Yonetim bu konuda %50 sucluysa biz de %50 sucluyuz. Galatasaray taraftari olarak sacma sapan hezeyanlara kapildik son 2 senedir, "elestiri kulturu" adi altinda felaket bir baski sistemi kurduk. O gun bitirmeye en yakin oldugumuz oyuncu Jelert oldugu ve yonetim de baskidan kurtulmak istedigi icin Jelert'i aldik baska da aciklamasi yok.
Bizim de artik kendi hatalarimizdan ders almamiz gerek. Gecen seneki devre arasi transferlerimiz dalga konusu olmasina ragmen sampiyon biz olduk. Bundan sonra da sikeci camialarin panik yapmasina ozenip kimseye panik yaptirmamamiz lazim.
Yani 3Kaya Temel:” Kimse 4-5 transfer beklemesin. Öyle bir transfer hareketliliği yok. Yöneticilerden gelen bilgi Eren dışında 2 transfer daha yapılacağı yönünde.”
Kaya Temel:”Okan hoca Eren’i sağ bek ve orta sahada da kullanabileceğini düşünüyor.”
Salak salak haber yapıyorlarYani 3
Defansa ve ileriye 1er oyuncu daha alınacak ama bir transfer avrupa dışında kalacak mecburen.Kaya Temel:” Kimse 4-5 transfer beklemesin. Öyle bir transfer hareketliliği yok. Yöneticilerden gelen bilgi Eren dışında 2 transfer daha yapılacağı yönünde.”
Kaya Temel:”Okan hoca Eren’i sağ bek ve orta sahada da kullanabileceğini düşünüyor.”
Nasıl yani sağ bek ortasaha mı? Ne alaka ulan beynim yandıKaya Temel:” Kimse 4-5 transfer beklemesin. Öyle bir transfer hareketliliği yok. Yöneticilerden gelen bilgi Eren dışında 2 transfer daha yapılacağı yönünde.”
allah korusun bugün osimhen'e uzun süreli bir şey olsa, ya da devre arası ayrılma durumu oluşsa, ileri uçta sadece batsuai ile, max 5 haftada kapanır o 8 puanlık fark.