Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün olumlu ya da olumsuz bir şey olursa bana haber edin

Kaya Temel:” Kimse 4-5 transfer beklemesin. Öyle bir transfer hareketliliği yok. Yöneticilerden gelen bilgi Eren dışında 2 transfer daha yapılacağı yönünde.”

Kaya Temel:”Okan hoca Eren’i sağ bek ve orta sahada da kullanabileceğini düşünüyor.”

Transferin son günü ne zaman o güne kadar withApple harici transfer beklemiyorum

transfer okan buruka bırakılmayacak kasar ciddi bir işdir

yazık şuan yaşananları idrak edemiyorsunuz

kademe kademe geriliyoruz!
osimhen piyangosu olmasa aşdıkları her topçu çöpdü şuan!!!!

eren alınır sorun değil ama eren transfer sayılmaz bir planın parçası olmaz
alırsın kenarda durur !!!!

hocaya bir hakkın var kimi istiyorsun dediklerinde misyöyü aldırmasından anlamıştım bu adamı transferden uzak tutulması gerektiğini

haftada bir maç yapan takımla

clde çeyrek yapmış kupa ve lig kazanmış takımı bir tutuyorlar 🤦‍♂️

Inanilmaz komik yorumlar yapiliyor, gulmemek elde degil. Jelert neden alinmis, yonetim Boey sonrasi neden fiziksiz adami transfer etmis, nasil 9 milyon euro vermismisiz falan filan.

Yonetim bu konuda %50 sucluysa biz de %50 sucluyuz. Galatasaray taraftari olarak sacma sapan hezeyanlara kapildik son 2 senedir, "elestiri kulturu" adi altinda felaket bir baski sistemi kurduk. O gun bitirmeye en yakin oldugumuz oyuncu Jelert oldugu ve yonetim de baskidan kurtulmak istedigi icin Jelert'i aldik baska da aciklamasi yok.

Bizim de artik kendi hatalarimizdan ders almamiz gerek. Gecen seneki devre arasi transferlerimiz dalga konusu olmasina ragmen sampiyon biz olduk. Bundan sonra da sikeci camialarin panik yapmasina ozenip kimseye panik yaptirmamamiz lazim.
Bence de bu bakış açısı aşırı komik. Düşünelim, Galatasaraya yönetici olmuşsun. Takımın 6 aylık en net eksiğini transfer sezonun başlamış 2 kamp geçmiş çözememişsin. Ustune gidip bir adamı neredeyse tüm basına gizliden açıklamışsın ama almayı becerememişsin. Sonra taraftar isyan edince ilk tuttuğun sağ beki getirmişsin. Adamın da olmayacagını ucakta indiğinde herkes anlamış. Sonra taraftar cıkıyor diyorki biz baskı yaptık kusura bakmayın yanlıs adam aldırdık size.
Beceremeyeceklerse yönetici olmasınlar o zaman. Ben taraftarım sikayet de ederim baskı da yaparım yanlış da yonlendiririm. Yönetici dediğin işi yonetir sonucu alır gerisine bakmaz.

Kaya Temel:” Kimse 4-5 transfer beklemesin. Öyle bir transfer hareketliliği yok. Yöneticilerden gelen bilgi Eren dışında 2 transfer daha yapılacağı yönünde.”

Kaya Temel:”Okan hoca Eren’i sağ bek ve orta sahada da kullanabileceğini düşünüyor.”
Yani 3

Bu Samet N denilen cavo trans edilen futbolcular kotu cikinca niye cok mutlu oluyo.Nasil bir tipsin sen yaw.

Yabancı sınırı olmasa düzgün takım kurabilsek bence son dönemki en iyi takim 13-14teki takım. Acayip keyifli top oynuyorduk

hücumda biraz kreativiteye ihtiyacımız var gibi bence.

barış müthiş bir topçu, severiz fakat o yetenek yok. sadece üstün fizik gücü ile götürüyor. sallai'de de pek bir yetenek göremiyoruz. batşuayi malum.

elimizde sadece yunus var o şekilde topçu. mertens'te feci zeka var ama 37 yaşında yani nereye kadar götürebilir?

beklerde de yaratıcılık yok. hücuma katkıları oldukça düşük. zaten sağ tarafta bekimiz yok da, neyse.

kısacası hücum gücümüz, yaratıcılık açısından oldukça kısıtlı. ince işler yapabilecek bir adam olsa fena olmaz gibi.

devre arasında çok fazla dokunuş olmaz ama keşke olsa.

ben dün net kararımı verdim yaw. eren elmalı geldi gibi, sol bek mevkiimiz jakobs+eren ile güzel oldu. onu geçiyorum,

sağ bek - jelert'i bir yere kiralayarak
orta saha - yusuf demir'i bir yere kiralayarak
hücum oyuncusu - ziyech'ten boşalan kontenjan

3 transfer yapılsa harika olurdu.

Defansa ve ileriye 1er oyuncu daha alınacak ama bir transfer avrupa dışında kalacak mecburen.

Sağbek-stoper özellikli bir oyuncu
10numara-forvet özellikli bir oyuncu daha alınırsa kısa vade yeterli olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alacağımız yabancılar dışında icardinin sözleşmeyi dondurup ortasaha almalıyız en önemli kısım bu

Bu mackolik yine ne uyduruyor

Ekli dosyalar

• IMG_20250109_111513.webp
    IMG_20250109_111513.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 40

Nasıl yani sağ bek ortasaha mı? Ne alaka ulan beynim yandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt