Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson ve Ziyech yerine 2 yabancı garanti; Yusuf kiralık gönderilirse bir yabancı daha alınır.

2 3 transfer yeter abi ocak ta 4 5 tane adam alınmaz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hücumda biraz kreativiteye ihtiyacımız var gibi bence.

barış müthiş bir topçu, severiz fakat o yetenek yok. sadece üstün fizik gücü ile götürüyor. sallai'de de pek bir yetenek göremiyoruz. batşuayi malum.

elimizde sadece yunus var o şekilde topçu. mertens'te feci zeka var ama 37 yaşında yani nereye kadar götürebilir?

beklerde de yaratıcılık yok. hücuma katkıları oldukça düşük. zaten sağ tarafta bekimiz yok da, neyse.

kısacası hücum gücümüz, yaratıcılık açısından oldukça kısıtlı. ince işler yapabilecek bir adam olsa fena olmaz gibi.

fizikli alıp götüren adam lazım

hücumda biraz kreativiteye ihtiyacımız var gibi bence.

barış müthiş bir topçu, severiz fakat o yetenek yok. sadece üstün fizik gücü ile götürüyor. sallai'de de pek bir yetenek göremiyoruz. batşuayi malum.

elimizde sadece yunus var o şekilde topçu. mertens'te feci zeka var ama 37 yaşında yani nereye kadar götürebilir?

beklerde de yaratıcılık yok. hücuma katkıları oldukça düşük. zaten sağ tarafta bekimiz yok da, neyse.

kısacası hücum gücümüz, yaratıcılık açısından oldukça kısıtlı. ince işler yapabilecek bir adam olsa fena olmaz gibi.
Hücuma çalım atabilen, ara pası atabilecek zekada bir adam lazım

rakipler barışı çözdü
barışla uğraşıp sinirlendiriyorlar

sinirlenince hırs yapıyor tüm düşünme yetisini kaybedip oyundan düşüyor

barış harici topu alıp götüren 1 tane bile adamımız yok

çalımla yunus sadece

ama rakibi korkutacak fizikli bir kanat topçusuna acil ihtiyacımız var

barışında bir psikologa
artık kabak tadı verdi
rakipler çözdü barışı

rakipler barışı çözdü

çalımla yunus sadece

barışında bir psikologa
artık kabak tadı verdi
rakipler çözdü barışı
Gscimbom Hincal Uluc😂😂

Sakasi bir yana, ihtiyac da boyle devamli yangin yapan birisi:) 👌

Jelert'ten kısa vadede hiç ümidim yok. Yine sağ bek ihtiyacımız var :(

Biz zaten ne akla 10 numara takıntısı ile kadro kuruyoruz anlamıyorum. Sara yanına ofansif bir 8 numara daha bulsak. Hem koşan hem inceci takım acaip dengeli olur. Mertens eyv mücadelesi ile o açığı bir nebze kapatıyo ama yaş kemale erdi. Mertens gibi 10 no zaten yok dünyada. Biz aslında mecburen ofansif 8 bulmalıyız.
Sonunda koca forumda doğruyu görüp söyleyen çıktı..
Bu bahsettiğin 8 numara şu takımın sistem geçişleri dahil oynanan oyundaki aksaklıkları tam olarak çözmeyebilir ama ciddi anlamda faydası olur.
Mertens forvet oyuncusudur.Muazzam bir adamdır.Hırsına saygım sonsuz.Fakat Mücadele eder ama ara ara baskılarla yapar bunu..Yaşından dolayı çok rahat geçiliyor o böllgeden.Kupa maçındada duran toptan attırdı fakat gene çok denemeyle çok top kaybı oldu.Bu arada saranın ortalarının mertensin ortalarında iyi olduğunu düşünmüyorum.

Üçlü sistemde 8 numara-mika-osimen üçlüsü çok daha mantıklı.Bu sayede o 8 numara sayesinde sara ve torreriada rahat eder.

allah korusun bugün osimhen'e uzun süreli bir şey olsa, ya da devre arası ayrılma durumu oluşsa, ileri uçta sadece batsuai ile, max 5 haftada kapanır o 8 puanlık fark.
Ben şundan da korkuyorum. Mauro’nun eskisi gibi dönmesi pek garanti de değil bu yaştan sonra. Osimhen sonrası forvet hattında büyük sıkıntılar yaşayabiliriz. Gelecek sezon için konuşuyorum. Sanki çok alıştık Victora

images-5.webp

Da gelismeler muspet mi?

Taraftar ve başarı baskısı olmayan kulüplerin transfer başarılarıyla taraftar ve başarı baskısının çok üst düzey seviyede olduğu kulüpleri bir tutamazsınız. Bizim her sene 3-5 tane scout transferi yapma şansımız yok. Jelert ve Yusuf için harcanan para ders olmalı ama sistem muhabbeti yaparken ilk dediğimi unutmamak gerekiyor. Nelsson'dan kaç sene verim aldık, neredeyse aynı bonservise gelen 2 oyuncu tamamen ölü yatırım ona kıyasla.
Genç oyuncu 2 sezon katkı vermez 3. sezon patlama yapar bu tarz bir çok örnek var.

Batshuayi'yi gördükten sonra santrfor almamız kanaati oluştu bende. Okan hoca gerçekten futbolu çok iyi biliyor. Kendisine oyuncu değişiklikleri hariç eleştiri yapmayacağım.

Son düzenleme:
Sağ bek as oyuncu, Sol bek yedek oyuncu, 6-8 oynayabilen yedek oyuncu ve Forvet yedeği şart. Ziyech, Yusuf Demir, Jelert boşu boşuna yabancı sayısı dolduruyorlar. bunlar yerine Eren Elmalı alındı dersek 3 yabancı alınabilir.

Ben şundan da korkuyorum. Mauro’nun eskisi gibi dönmesi pek garanti de değil bu yaştan sonra. Osimhen sonrası forvet hattında büyük sıkıntılar yaşayabiliriz. Gelecek sezon için konuşuyorum. Sanki çok alıştık Victora
2026 eylül ayında gs'ın as forveti kim olacak, ben de merak ediyorum.

Yedege kimi alalim mesela onerin varmi ?
Demirbaydan iyi yerli varmi yedek kalmayi kabul edecek cidden merak ediyorum yabanci siniri varken yedege kimi koyucaz orta saha olarak

Iyi oyuncu yedekligi kabul etmez kabul eden oyuncuda demirbaydan fazlasini vermez

Ne istiyor bu orta saha alin diyenler kimi alicaz
Niye yerli olarak düşünüyorsun..
İlk 11 de her maç en az üç yerli ile oynuyoruz.Yabancı olamaz mı?
Planlamadada transferdede şampiyon olmamıza rağmen ciddi hatalar yapılıyor.Ve bunu görmemek için sürekli mazeretler üretiyoruz.
Mesela sırf bu hatalardan dolayı şampiyonlar liginden olduk.Süper kupa gitti..Bunlar unutuluyor.

Hadi berkan,kerem falan turuyorsun.Afam alamıyorsun.Yerli oyuncu yok falan.

Fakat Eyüp,efe,yusuf abi bunlar neden takımda neden kiralık olarak verilmiyor. Verin oymasınlar arkadaş.Birde jelertin bunlardan farkı yok.Çok net bu adamlar şu an alternatifde olamazlar.Gerçekten inanılır gibi değil.

rakipler barışı çözdü

çalımla yunus sadece

barışında bir psikologa
artık kabak tadı verdi
rakipler çözdü barışı
Sarışın bı manita yapmış. Bütün stresini alır barışın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt