- 1 Ocak 2011
- 15.411
- 10.445
- 1.838
Niye taksit taksit yaziyon dayihaftada bir maç yapan takımla
clde çeyrek yapmış kupa ve lig kazanmış takımı bir tutuyorlar![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye taksit taksit yaziyon dayihaftada bir maç yapan takımla
clde çeyrek yapmış kupa ve lig kazanmış takımı bir tutuyorlar![]()
hücumda biraz kreativiteye ihtiyacımız var gibi bence.
barış müthiş bir topçu, severiz fakat o yetenek yok. sadece üstün fizik gücü ile götürüyor. sallai'de de pek bir yetenek göremiyoruz. batşuayi malum.
elimizde sadece yunus var o şekilde topçu. mertens'te feci zeka var ama 37 yaşında yani nereye kadar götürebilir?
beklerde de yaratıcılık yok. hücuma katkıları oldukça düşük. zaten sağ tarafta bekimiz yok da, neyse.
kısacası hücum gücümüz, yaratıcılık açısından oldukça kısıtlı. ince işler yapabilecek bir adam olsa fena olmaz gibi.
Hücuma çalım atabilen, ara pası atabilecek zekada bir adam lazımhücumda biraz kreativiteye ihtiyacımız var gibi bence.
barış müthiş bir topçu, severiz fakat o yetenek yok. sadece üstün fizik gücü ile götürüyor. sallai'de de pek bir yetenek göremiyoruz. batşuayi malum.
elimizde sadece yunus var o şekilde topçu. mertens'te feci zeka var ama 37 yaşında yani nereye kadar götürebilir?
beklerde de yaratıcılık yok. hücuma katkıları oldukça düşük. zaten sağ tarafta bekimiz yok da, neyse.
kısacası hücum gücümüz, yaratıcılık açısından oldukça kısıtlı. ince işler yapabilecek bir adam olsa fena olmaz gibi.
Gscimbom Hincal Ulucrakipler barışı çözdü
barışla uğraşıp sinirlendiriyorlar
sinirlenince hırs yapıyor tüm düşünme yetisini kaybedip oyundan düşüyor
barış harici topu alıp götüren 1 tane bile adamımız yok
çalımla yunus sadece
ama rakibi korkutacak fizikli bir kanat topçusuna acil ihtiyacımız var
barışında bir psikologa
artık kabak tadı verdi
rakipler çözdü barışı
Ayhan ve Sallai oynasın değişerek.Jelert'ten kısa vadede hiç ümidim yok. Yine sağ bek ihtiyacımız var![]()
Sonunda koca forumda doğruyu görüp söyleyen çıktı..Biz zaten ne akla 10 numara takıntısı ile kadro kuruyoruz anlamıyorum. Sara yanına ofansif bir 8 numara daha bulsak. Hem koşan hem inceci takım acaip dengeli olur. Mertens eyv mücadelesi ile o açığı bir nebze kapatıyo ama yaş kemale erdi. Mertens gibi 10 no zaten yok dünyada. Biz aslında mecburen ofansif 8 bulmalıyız.
Ben şundan da korkuyorum. Mauro’nun eskisi gibi dönmesi pek garanti de değil bu yaştan sonra. Osimhen sonrası forvet hattında büyük sıkıntılar yaşayabiliriz. Gelecek sezon için konuşuyorum. Sanki çok alıştık Victoraallah korusun bugün osimhen'e uzun süreli bir şey olsa, ya da devre arası ayrılma durumu oluşsa, ileri uçta sadece batsuai ile, max 5 haftada kapanır o 8 puanlık fark.
Şuan takımın maaş yükü fazla olduğu için eren dahil toplam 3 adam alırlar2 3 transfer yeter abi ocak ta 4 5 tane adam alınmaz.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 deplasmanda 1 falan kazanıyodukYabancı sınırı olmasa düzgün takım kurabilsek bence son dönemki en iyi takim 13-14teki takım. Acayip keyifli top oynuyorduk
Genç oyuncu 2 sezon katkı vermez 3. sezon patlama yapar bu tarz bir çok örnek var.Taraftar ve başarı baskısı olmayan kulüplerin transfer başarılarıyla taraftar ve başarı baskısının çok üst düzey seviyede olduğu kulüpleri bir tutamazsınız. Bizim her sene 3-5 tane scout transferi yapma şansımız yok. Jelert ve Yusuf için harcanan para ders olmalı ama sistem muhabbeti yaparken ilk dediğimi unutmamak gerekiyor. Nelsson'dan kaç sene verim aldık, neredeyse aynı bonservise gelen 2 oyuncu tamamen ölü yatırım ona kıyasla.
2026 eylül ayında gs'ın as forveti kim olacak, ben de merak ediyorum.Ben şundan da korkuyorum. Mauro’nun eskisi gibi dönmesi pek garanti de değil bu yaştan sonra. Osimhen sonrası forvet hattında büyük sıkıntılar yaşayabiliriz. Gelecek sezon için konuşuyorum. Sanki çok alıştık Victora
Niye yerli olarak düşünüyorsun..Yedege kimi alalim mesela onerin varmi ?
Demirbaydan iyi yerli varmi yedek kalmayi kabul edecek cidden merak ediyorum yabanci siniri varken yedege kimi koyucaz orta saha olarak
Iyi oyuncu yedekligi kabul etmez kabul eden oyuncuda demirbaydan fazlasini vermez
Ne istiyor bu orta saha alin diyenler kimi alicaz
Sarışın bı manita yapmış. Bütün stresini alır barışınrakipler barışı çözdü
barışla uğraşıp sinirlendiriyorlar
sinirlenince hırs yapıyor tüm düşünme yetisini kaybedip oyundan düşüyor
barış harici topu alıp götüren 1 tane bile adamımız yok
çalımla yunus sadece
ama rakibi korkutacak fizikli bir kanat topçusuna acil ihtiyacımız var
barışında bir psikologa
artık kabak tadı verdi
rakipler çözdü barışı