- 31 Ağustos 2021
- 70.044
- 50.127
- 3.843
Oral sevmez için Amrabat müthiş gifi gelecekmi frog reyiz
gözleri fal taşı gibi açılan
maçı yaşayan
amrabat'ta hayran kalan
ama hüzünlü bir sonu olan
taze gifimiz hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oral sevmez için Amrabat müthiş gifi gelecekmi frog reyiz
@Oral SevmezEkli dosyayı görüntüle 274436
gözleri fal taşı gibi açılan
maçı yaşayan
amrabat'ta hayran kalan
ama hüzünlü bir sonu olan
taze gifimiz hayırlı olsun.
heyecanla bekliyoruz.
İşleri düzeltecek formül sendeyse koy hemen adaylığını düzelt her şeyi. Biz de alkışlayalım.Maalesef yanlış işler peşindeyiz yine. Florya’dan para gelecek diye yönetim kulübün parasını çarçur edecek gibi görünüyor. Riva’da olduğu gibi kulübün kaynakları yok edilecek.
Okan da dünden hazır zaten. İstediği oyuncuların bonservisi 25 milyon, maaşı 5 milyon. Tabi, çağdaş’ı garanti yenebilsin diye 50 milyonluk daha transfer gerekiyor. Kendinde bir numara olmadığı için oyuncularında olması gerektiğini düşünüyor herhalde.
Bu gidişle belki bu senede şampiyon oluruz. Ama sonrasında çöküş kaçınılmaz. Takımın geleceğine hiçbir yatırım yapılmıyor. Taraftar baskısı ile yapmış olmak için genç oyuncular transfer ettiler. İyi çıkan bir tek 20 milyona alınan Sara. Diğerlerinin maaşı yüksek, verimi düşük. Bonservisi çöpe atılmış para.
Her sene transferde batırıyorlar. Bir türlü ekonomik olarak doğrulamıyoruz. Millet görmüyor ne zararlar ettiğimizi. Zaha’yı, tete’yi zarar etmeden gönderdik zannediyor.
Ne bu yönetim, ne de Okan Buruk ekibi Galatasaray için hiçbir gelecek vadetmiyorlar. Florya’nın elden gitmesiyle kalacağız bu kafalarla.
avg nin bulduğu herhangi bir şeyi dikkate almamak lazım ama yönlendirdim. eset var bende lisanslı bi problem yok.konusu neresi bilmiyorum ama avg burayı engelliyor
Ekli dosyayı görüntüle 274440