Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.802
- 20.954
- 2.233
Yaw tamam, yöneticiler para vermesin de hiç olmazsa 65 daireyi alamazlar mı? Yönetim dışında binlerce zengin var. Karşılıksız para da değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konusu neresi bilmiyorum ama avg burayı engelliyor
Ekli dosyayı görüntüle 274440
Zaten ilk lansmanında yöneticiler almıştı diye biliyorum. 65 dairenin de 20 tanesi satıldı demişlerdi Aralık ayının sonlarına doğru ama tabi taksitledir bu satışlar 36 ay vadeli bir kampanya yapılmış demişti Haluk sanırım 20 dairenin satıldığı haberini verirken belki şu anda daha fazlası da satılmıştır. Önümüzdeki hafta Divan var orada ayrıntı duyamayız belki ama BB çıkışı, Florya ile ilgili bazı şeyleri öğreniriz herhalde.Yaw tamam, yöneticiler para vermesin de hiç olmazsa 65 daireyi alamazlar mı? Yönetim dışında binlerce zengin var. Karşılıksız para da değil
3 istediği yok ali naci'ni bir taraflarından haber uydurmuş gene. Yazın keremi hedef tahtası yapanlar şimdi yunus akggün'ü gözüne kestirmiş. Birde saranın maaşını da 3.850 yapmış durduk yere. Her hafta kafasına göre oyuncuların maaşını arttırıyor.3 milyon mu, daha sezon başında talibi olsa da satsak diye beklediğimiz adam, yarım sezonluk performansla 3 milyon euro'ya mı çıkardı maaşını? Böyle saçmalık olmaz, önce bir istikrar abidesi olduğunu görelim, yalancı bahar olmadığından emin olalım belki ondan sonra olur, ama şu an 2-2.5 bile rezil bir anlaşma olur.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eh adamlar kendi lig pazarında o fiyatlara da alıyorlar ama kimse zarar etmek istemez. Bence normal o yüzden bu rakamlar.Elye Wahi dedik Marsilya 30 milyon euro istemiş PL takımlarından. Fransa pazarı b.konu çıkardı artık. Oynatmadıkları oyuncular için bile 30-40 milyondan başlıyorlar.
Valla Alper bu meblağlar hiç normal değil. Brezilya ligine döndü. Onlarda azıcık parlayan oyuncular için 50 milyondan başlıyor. Baktım Wahi bu sezon 13 maçta oynamış. Oda sonradan girdiği maçlar.Eh adamlar kendi lig pazarında o fiyatlara da alıyorlar ama kimse zarar etmek istemez. Bence normal o yüzden bu rakamlar.
Her transfer döneminde son güne kadar bir topçunun cevabını bekliyoz, son gün red yiyince yana yakıla yeni bir adam arıyoz, bulamadan oturuyoz yerimize.İyi ki Skiriniar denen gavata Cuma’ya kadar ültimatom verdik. Aksi takdirde 4 sene bekletecekti galiba
organize yalı suç çetesiyle savaşan bir kahraman.