Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen yasiyon mu kurbağa adam hosgeldin
bunemksinirli.gif

Erden baskan programa cikacak daha duzgun insanlar bulamadin mi yav

İşleri düzeltecek formül sendeyse koy hemen adaylığını düzelt her şeyi. Biz de alkışlayalım.
Florya işi ciddi bir mesele. Dalga geçilecek konu değil. Benim düşüncem yönetim ve teknik ekip bu işleri bilenlerle çalışmalı. Biraz daha scouting’e önem vermeli. Geçmişte Marcao, Boey, Kerem, Barış gibi başarılı hamleler yapıldı. Şu oyuncuların toplamı bir Sallai bonservisi ediyor.

Florya işi ciddi bir mesele. Dalga geçilecek konu değil. Benim düşüncem yönetim ve teknik ekip bu işleri bilenlerle çalışmalı. Biraz daha scouting’e önem vermeli. Geçmişte Marcao, Boey, Kerem, Barış gibi başarılı hamleler yapıldı. Şu oyuncuların toplamı bir Sallai bonservisi ediyor.
Tamam işte. 1 puan kaybına bile tahammül olmayan şu ortamda geç başa uygula bu formülünü bakalım ne olacak diyorum bende.

Forma aidiyeti yüksek profillere yönelelim. Örnek: Lemina. Şaka maka en istediğim transfer şuan. Orta sahanın muadili yok. Hem 6 hem 8'i yedekler. Mertens'in yokluğunda Sara'yı ileri atıp geriyi yine sağlam tutarsın gerekirse.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Forma aidiyeti yüksek profillere yönelelim. Örnek: Lemina. Şaka maka en istediğim transfer şuan. Orta sahanın muadili yok. Hem 6 hem 8'i yedekler. Mertens'in yokluğunda Sara'yı ileri atıp geriyi yine sağlam tutarsın gerekirse.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Keşke gelse müthiş bir karakter sadece bizdeki oyunu ile değil geçen sene wolwesde düzenli takip ettim, leminayı şuan çeksek level atlatır bize ki alınabilme şansıda var.

Ali naci başlamış operasyona şimdiki hedefleri de yunus akgün.
3 milyon mu, daha sezon başında talibi olsa da satsak diye beklediğimiz adam, yarım sezonluk performansla 3 milyon euro'ya mı çıkardı maaşını? Böyle saçmalık olmaz, önce bir istikrar abidesi olduğunu görelim, yalancı bahar olmadığından emin olalım belki ondan sonra olur, ama şu an 2-2.5 bile rezil bir anlaşma olur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama alacakları ön ödemeyi bankalar birliği ve transfer için kullanacaklar deniyor. O olmasa 20-25 milyonluk bonservislere nasıl çıkacaklar?
Dünya kadar gelir var yav. Magazacilik stad geliri, sponsorlar. Bankalar birliginden cikinca ödedigin faiz elde kaliyor. Osimheni bile alacaksak sponsorlarla alacaklar. Bukadar gelirle bi oyuncuya da bonsevis verebilelim bi zahmet. Gecti önceki kisir dönemler.

Ama alacakları ön ödemeyi bankalar birliği ve transfer için kullanacaklar deniyor. O olmasa 20-25 milyonluk bonservislere nasıl çıkacaklar?
Florya'dan gelen para ile transfer yapmayacaklar bunu diyende yok. Şu an kulüpte sermaye artışı süreci sürüyor 17-18 Ocak gibi tamamlanacak bununla birlikte 2.6 milyar TL olan BB borcu 900-1 milyar TL civarına düşecek. Alınan ön ödeme ile bu tamamen kapanacak ve bir de Aslantepe Vadisi projesi için başlangıç sermayesi olacak. Onun dışında Leo'da kalan 65 daire var bunların satışı(En son 20 tanesi satıldı deniyordu) toplamda 1.7 milyar TL yine Riva projesinin tamamlanması- bitmesi sonrası 2.5 milyar TL civarı bir gelir elde edecek kulüp. Florya'dan alınan yetki ile zaten ön ödeme dışındaki ana para doğrudan bir bloke hesapta değerlendirilecek ve ana paranın getirisi amatör branş, tesis, yeni projeler gibi alanlarda kullanılabilecek. 20-25 milyon bonserviste taksitle ödenecek zaten sen BB'den kurtulunca her yıl ödediğin 30 milyon euro faiz giderinden kurtuluyorsun. Diğer gelirlerinde artınca doğal olarak ödeyebilirsin. Bizim takımın maaş bütçesini biraz düşürmemiz gerek.

Yarın olsa da artık şu Çağtaş’ın haddini bir bildirsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt