Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En agresif taraftar gurbolardir arkadas, protein fazlalikdan kime girisecemiz belli olmaz

Jose Mourinho: Dün oynanan skandal maçı izlemektense Hatayspor'u izlemeyi tercih ederim. Bu skandallar her hafta olmaya başladı. Vaktimi bu skandalları izleyerek kaybetmiyorum.

Haftaya başak maçından puan kaybı bekliyorum artık. Çağdaş'ından tut Mou'ya, yayıncı kuruluşa, Jk'lisine, Göztepe'ye kadar herkes ağladı. Ağlamayan kalmadı.
Cahil herif geldiği günden beri 1 kere bile takımı neden iyi top oynamıyor neden defansif oynuyor gibi teknik taktik şeylerle ilgili konuşmak yerine hep saçma şeylerle takımını geriyor ,dünkü maçta torreira pozisyonu harici başka flu en ufak pozisyon yok ki bizim aleyhimize olanlarda var
Tabi yonetimin susması büyük aptallık, çıkın yabancı var istiyoruz deyin

Hakem yorumları ortada, neresi skandal imiş maçın. Saçmalamayın artık, toplumu böyle gereksiz yere gerip duruyorsunuz ortada bir şey yokken.

Ya olm bari ziyech ve yusuf yerine birileri gelsin de antrenmanlara çıksın, en azından ziyech yerine gelsin o da olumlu

Verilebilecek en iyi cevap gelmiş zaten

Biz ins Fener macina kadar puan kaybetmeyecegiz ve o macta da yenerek, alayini bok kuyusuna itekleyecegiz. Sonra orada ne yapiyorlarsa yapsinlar.

Benim anlamadığım neden yer yüzünde tek oyuncu mika imiş gibi çılgınlarca peşinden koşuyoruz yahu

Bu herif herkesi kendisi gibi 70 iqlü zannediyor.
Ucube yav, portekiz mafyasının dünya futboluna soktuğu yetenek fukarası ucubelerden birisi.

Yok elit hoca, yok mükemmel diyerek bunu başımıza alim ettiler.
İlk çıktığında da ucubenin tekiydi şimdi de öyle.

Dünyanın en top seviye futbolcularıyla bile hakem desteği olmadan başarıya ulaşamayan bir ucube kendisi.
Geçmişi unuttuk zannediyor, adamı 2 kere kulağından sıçtırmışız hala bize laf etmenin derdinde.
10 sene önce arenada saha kenarına sıçtığı bok hala orada duruyor o sahaya bir kere daha geldiğinde o boku da yiyeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt