- 26 Ocak 2021
- 41.222
- 40.468
- 3.078
Avatara casio lincoln koyarak bu takıma ofansif bir orta saha lazım mesajimi veriyorsun reisKuzu gibi adamdın eskiden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avatara casio lincoln koyarak bu takıma ofansif bir orta saha lazım mesajimi veriyorsun reisKuzu gibi adamdın eskiden
Osimhen yanında nasıl olur acaba?Daha bu takıma Wildried Zaha katilacak
Jose Mourinho: Dün oynanan skandal maçı izlemektense Hatayspor'u izlemeyi tercih ederim. Bu skandallar her hafta olmaya başladı. Vaktimi bu skandalları izleyerek kaybetmiyorum.
Osimhenin ruhunu emer, takim oyuncusu degil acil kurtulmak lazimOsimhen yanında nasıl olur acaba?
Cahil herif geldiği günden beri 1 kere bile takımı neden iyi top oynamıyor neden defansif oynuyor gibi teknik taktik şeylerle ilgili konuşmak yerine hep saçma şeylerle takımını geriyor ,dünkü maçta torreira pozisyonu harici başka flu en ufak pozisyon yok ki bizim aleyhimize olanlarda varJose Mourinho: Dün oynanan skandal maçı izlemektense Hatayspor'u izlemeyi tercih ederim. Bu skandallar her hafta olmaya başladı. Vaktimi bu skandalları izleyerek kaybetmiyorum.
Haftaya başak maçından puan kaybı bekliyorum artık. Çağdaş'ından tut Mou'ya, yayıncı kuruluşa, Jk'lisine, Göztepe'ye kadar herkes ağladı. Ağlamayan kalmadı.
Dansoyu 15 milyona filan asla birakmazlar 25 milyona yakin isterler umarim fener alir begenmedigim tipte bir stoperTek hamleli zaten çok savruk oynuyor. Milli maçta da beğenmemiştim yine beğenmedim.
Bu transfer dönemini 13 ocak yapan beyin yoksunu kim yav.

Avrupa’dan 13 gün sonra bitsin diye tahminen. Ne gereği varsa, Muani patlatsak bariBu transfer dönemini 13 ocak yapan beyin yoksunu kim yav.