- 26 Ocak 2021
- 41.226
- 40.470
- 3.078
Liboştan mod olmaz zaten
Bu yeni avatar da nedir ehtiyar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liboştan mod olmaz zaten
Maç başına 6.1 imiş top kaybı bir hücum oyuncusu için yüksek değil. Cherki'de 12 mesela bu rakam. Osimhen'de 6.6, Mertens''te 13 karşılaştırmak için bu rakamlar.Oyle bir istatistik sitesi mi varmis kim ne kadar top kaybi yaptigina dair? Haberim yok cunku.
Cok da gol atiyor oynadigi sureye bakarsak, hele gecen sezon ki istatistiklerine de bakinca kale onunde cok etkili oldugunu goruyoruz.
Koşa koşa niye City'e döndü o zamanBurhan Can Terzi: "Galatasaray yönetiminden birinci ağızdan gelen bilgi; İlkay haberleri şu an için doğru değil. 'İlkay doğru mu?' diye soruma 'Hayır değil' cevabını aldım. Yönetim doğrulamıyor ama İlkay'ın net şekilde Galatasaray formasını giymeyi istediğini biliyorum."
Bütün tuşlara basıp combo yapmış burhan. Yanılma şansı yokBurhan Can Terzi: "Galatasaray yönetiminden birinci ağızdan gelen bilgi; İlkay haberleri şu an için doğru değil. 'İlkay doğru mu?' diye soruma 'Hayır değil' cevabını aldım. Yönetim doğrulamıyor ama İlkay'ın net şekilde Galatasaray formasını giymeyi istediğini biliyorum."
Ziyech için teklif yok diyor kel.
Abi hepi topu alacağı 2.8 milyon euro onun da yarısı kalsın. 1.4 milyonu verirsin tff lisansını askıya alırsın.
1 sene futbol oynamamış herif nereden kaç para maaş alacaksın o saatten sonra.
Milli takımdan da şutlanmışsın.
Lyon kim ya az zorlasa kume dusecek lyonun adi kalmis borc bataginda yinede tercih etmiyorsa zaten kalsin ama ben inanmiyorum oyuncu gelirim dememisken kim resmi teklif yapar sacma sapan is olurhayir
Mika bence gitmek istemiyor ve Lyonda kalmak istiyor
yoksa coktan haberler gelmisti ust uste
Gelse de futbola doysak
Barış'ın kötüsü rtaş.Gelse de futbola doysak
Futboldan anlıyon.Mikayı alıp bir de taş gibi stoper alıp 3lüyle yolumuza devam edelim.