Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan Can Terzi: "Galatasaray yönetiminden birinci ağızdan gelen bilgi; İlkay haberleri şu an için doğru değil. 'İlkay doğru mu?' diye soruma 'Hayır değil' cevabını aldım. Yönetim doğrulamıyor ama İlkay'ın net şekilde Galatasaray formasını giymeyi istediğini biliyorum."

IMG_4676.webp

Oyle bir istatistik sitesi mi varmis kim ne kadar top kaybi yaptigina dair? Haberim yok cunku.

Cok da gol atiyor oynadigi sureye bakarsak, hele gecen sezon ki istatistiklerine de bakinca kale onunde cok etkili oldugunu goruyoruz.
Maç başına 6.1 imiş top kaybı bir hücum oyuncusu için yüksek değil. Cherki'de 12 mesela bu rakam. Osimhen'de 6.6, Mertens''te 13 karşılaştırmak için bu rakamlar.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray yönetiminden birinci ağızdan gelen bilgi; İlkay haberleri şu an için doğru değil. 'İlkay doğru mu?' diye soruma 'Hayır değil' cevabını aldım. Yönetim doğrulamıyor ama İlkay'ın net şekilde Galatasaray formasını giymeyi istediğini biliyorum."
Koşa koşa niye City'e döndü o zaman

Ziyech için teklif yok diyor kel.

Abi hepi topu alacağı 2.8 milyon euro onun da yarısı kalsın. 1.4 milyonu verirsin tff lisansını askıya alırsın.

1 sene futbol oynamamış herif nereden kaç para maaş alacaksın o saatten sonra.
Milli takımdan da şutlanmışsın.

Bütün tuşlara basıp combo yapmış burhan. Yanılma şansı yok

Soyle istatistik mevcut suanki Lyon kadrosu icin bu sezon;

Mesela kaleye sut yaratan pozisyon degerlendirmesinde;

1736111103350.webp

Bu da net gol pozisyonu uretme istatistigi:

1736111283151.webp

'galatasaray çöpautadze transferinden vazgeçti' haberi düşmedi mi hala

Ziyech için teklif yok diyor kel.

Abi hepi topu alacağı 2.8 milyon euro onun da yarısı kalsın. 1.4 milyonu verirsin tff lisansını askıya alırsın.

1 sene futbol oynamamış herif nereden kaç para maaş alacaksın o saatten sonra.
Milli takımdan da şutlanmışsın.

Neden bıraksın ki o parayı ?

hayir

Mika bence gitmek istemiyor ve Lyonda kalmak istiyor

yoksa coktan haberler gelmisti ust uste
Lyon kim ya az zorlasa kume dusecek lyonun adi kalmis borc bataginda yinede tercih etmiyorsa zaten kalsin ama ben inanmiyorum oyuncu gelirim dememisken kim resmi teklif yapar sacma sapan is olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt