Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.831
- 18.917
- 1.188
Duyum var mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan Ayhan orada oynadiginda iyi oynamisti. Bence acil durumda onu dusunuyor. Sag beke de Jelert'i koyar veya Sallai'yi belki.Okan hocam gel vazgeç şu inadından orta saha da aldır takıma 6 numarada lazım en azından uygun maliyetli torreirayı yedekleyecek bir lazım
Bunu revize edersen sevinirim.Alman Döneri > Türk döneri net btw
KabulBunu revize edersen sevinirim.
Almanya'daki Turk doneri > Turkiye'deki Turk doneri
Sporting Lizbon Trincao'yu satacakmış.Oyuncu sözleşme yenilemek istemiyomuş Ruben Amorim gitti diye.Milan da talip olmuş 25 milyon euro istemişler.Yunus'u satmayız inşallah ama satarsak bizde alabiliriz..
Mankafa Ugur dundar palyacolari bunlarSözde solcu özde sermayenin köpeği, bu günkü halin en büyük paydaşlarından biri olan, Atatürk adını kullanıp para kazanmaya çalışan şahsiyetsizler.
Portekizli topçu izlemek istemiyorum MuratttSporting Lizbon Trincao'yu satacakmış.Oyuncu sözleşme yenilemek istemiyomuş Ruben Amorim gitti diye.Milan da talip olmuş 25 milyon euro istemişler.Yunus'u satmayız inşallah ama satarsak bizde alabiliriz..
Neredekine gidiyorsun kadıköydeki yere miagbaba hastasiyim nezaman istanbula gitsem mutlaka 3-4 kere ugrarim
Portekizli topçu izlemek istemiyorum Murattt
Neredekine gidiyorsun kadıköydeki yere mi
Bana haber ver olm benim oraya mesafem beş dakikaana subeye
Ruben Dias olsa istersin heaaaa![]()
Bana haber ver olm benim oraya mesafem beş dakika
Transfer Nöbeti başlıklarında "GROK" yasaklansın. Ciddi bir yazı yazacağım niyeti ile giriyorum Dursun başkanın garip grup çizimlerini görünce yazasaım gelmiyor.