Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle saçma birşey görmedim, İlkay Sara yerinde oynasın, torera sürekli ileri gittiğinden rakibi karşılamaktan 30 dakikada sahada geberir. Sara önliberoda rakibi karşılıyor yetmiyor oyun kuruyor adam çift kişilik oynuyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle saçma birşey görmedim, İlkay Sara yerinde oynasın, torera sürekli ileri gittiğinden rakibi karşılamaktan 30 dakikada sahada geberir. Sara önliberoda rakibi karşılıyor yetmiyor oyun kuruyor adam çift kişilik oynuyor.

Bunlarda yorumcu işte.

Galatasaray, Muslera ile 1 yıl daha devam etmek istediğini kendisine iletti. (Burhan Can Terzi)

Galatasaray, Muslera ile 1 yıl daha devam etmek istediğini kendisine iletti. (Burhan Can Terzi)

Ilgaz çınar teknik taktik işlerinden pek anlamıyor gibime geliyor

Makatze'ye 21-23 arasına kadar çıktıysak herhalde artık biter oyuncu tarafı ikna olmasa teklifi bu kadar arttırmazdık diye düşünüyorum.

Gönül Makatze + Danso Kuduro istiyor keşke olsa...

City ve United, Sara'yı izliyormuş, City kıyağımı unutmasın 75 m euro + Rodri'ye tamam derim.

Gördünmü Eren kardes, demekki kaderinde Jakobsun pit stopu olmak varmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt