Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.153
- 7.411
- 1.873
Sene sonu da birakmayalim. Boyle adam bulmusuz birakilir mi lan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pite gelen Jakobs'a şundan çekmişler.Lan zurhan pit stop yapip dinlenen arac yada pilotmu olur vercegin ornege atliyim senin.sürtunme felan demis bide 2 tane f1 terimi duymus bilgi diye satiyo allahin cezasi herif
@Onur BakırPl fetisi yoksa juve yapar vlahovic i yollamak istiyomus juve
Spotify 2024 wrapped'inde en çok dinlediğim şarkı olmus idi.Ağlayarak dinliyorum her gün
Böyle saçma birşey görmedim, İlkay Sara yerinde oynasın, torera sürekli ileri gittiğinden rakibi karşılamaktan 30 dakikada sahada geberir. Sara önliberoda rakibi karşılıyor yetmiyor oyun kuruyor adam çift kişilik oynuyor.
Bunlarda yorumcu işte.Böyle saçma birşey görmedim, İlkay Sara yerinde oynasın, torera sürekli ileri gittiğinden rakibi karşılamaktan 30 dakikada sahada geberir. Sara önliberoda rakibi karşılıyor yetmiyor oyun kuruyor adam çift kişilik oynuyor.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ilgaz çınar teknik taktik işlerinden pek anlamıyor gibime geliyorBöyle saçma birşey görmedim, İlkay Sara yerinde oynasın, torera sürekli ileri gittiğinden rakibi karşılamaktan 30 dakikada sahada geberir. Sara önliberoda rakibi karşılıyor yetmiyor oyun kuruyor adam çift kişilik oynuyor.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2017de hakkı yenmiş diyorumdursun başkanına teşekkür ediyor musun bu GS yüzyılı için
Klübün hissedarı galiba.Başka açıklaması yok.Seneye bizim hücum gücümüz düştüğünde puan kayıpları geldikçe iş işten geçecek.Galatasaray, Muslera ile 1 yıl daha devam etmek istediğini kendisine iletti. (Burhan Can Terzi)
İlkay mertensin yaptığı şok pressleri yapamaz mecbur geride oynatmak zorunda kalırız. Asla ikamesi olamaz.Tam tersi ilkayı mertens yerine oynatırız. Sarayı niye öne atıp savunma gücünü düşürelim