Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.831
- 18.917
- 1.188
Miyatze den doue vibe aldim, sonu ayni olursa pis sövecem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırf 2. madde için 30 da versek üzülmeyeceğim bu transfere.Hiç bir fikrimin olmadığı Mika'yı istiyorum çünkü;
1-Okan Buruk istiyor
2-Nafi Alpay rezil olsun
3-Belli ki para çok, varsa harcayalım tutmak daha kötü
Talisca'yı aldılar zaten. Benim düşüncem Fb'nin sezon başı istediği Lindelöf+ sol ayaklı bir stoper alacağı.Fenerde Danso yu alacak vizyon yok onlar talişka kovalasın abi. Ayrıca Danso Juve haberleri mevcut.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Danso, Diego Carlos vb. isimler geçiyor. Danso 18 dedi Seten onu dedikten sonra bir şey bilmediğini düşünmeye başladım çünkü 25 istiyorlar. Seten ağır fanatik bu arada Mikautadze için 20 çok değil mi bu paralar dedikten sonra bunlar çok normal demesi Fb yönetiminin satın aldığı finolardan sanırım kendisi.
Lindelöf her sene geliyor gelse de bi rahatlasak ülkece. Bitik o adam şuanda.Talisca'yı aldılar zaten. Benim düşüncem Fb'nin sezon başı istediği Lindelöf+ sol ayaklı bir stoper alacağı.
Dortmundun ilgisi varmış.Mika bizi istese 50 kere oyuncu kabul etti diye haber girilirdi.Herif kaç haftadır bizi oyalıyor.
Teyitsiz bilgi. Miki hayırlı olsun
Emegha yada Guassand gibi adam akıllı uyacak profiller alırsın o zaman bir şey olmaz.Aynısı Osimhen'i alamazsak bizim başımıza gelecek 4 sene sonunda Osimhen'in x2 para harcayıp halen adam gibi forvetimiz olmayacak.
once kanliydi bunlar
Tamam o zaman Mika yı onlar alsın Donyel i bize bıraksınlar o da olurDortmundun ilgisi varmış.
Önceligi Almanyaymış diyorlar
Aziz Yıldırım ile kanlı bu Ali Koç'un avukatı olsa bu kadar savunamaz. Net fb yönetimi ile bir ilişkisi var bu herifin.once kanliydi bunlar
Skills izledim herif 8 dk boyunca gol attıMiyatze den doue vibe aldim, sonu ayni olursa pis sövecem
Doue yi cenker le hatip sıvadı heriflik bir olay yoktu ki olum yazın iyi bir transfer donemi geçirmedik özellikle de cenker denen hiyarin gitmesi iyi oldu.Miyatze den doue vibe aldim, sonu ayni olursa pis sövecem