Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lindelöf her sene geliyor gelse de bi rahatlasak ülkece. Bitik o adam şuanda.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lindelöf dediğin gibi iyi durumda değil. Diego Carlos o sakatlıktan sonra bir daha toparlayamadı. Danso savunma olarak iyi ekleme olur ama oyun kurulumunda istediklerini vereceğini sanmıyorum.

onun da istatistikleri rezilmiş ya

golle alakası yok herifin

Ben de oyuncuya pek hakim değilim, o bakımdan savunmak adına söylemiyorum ama ben de bakmıştım adı geçince; eğer rezilmiş dediğin istatistik sadece maç başına gol asist sayısı ise Napoli'de (özellikle son 2 sezon) ilk 11 çıktığı maç oranı hayli düşük gibi. Yani ilk bakışta 40 maç oynamış gibi görünse de sahada maksimum 20 küsur dakika ve daha az kaldığı maç oranı hayli fazla. Şöyle bir detaylı incelediğin zaman 60dk ve üstünde süre aldığı maçlarda skora etki oranı yine fena değil gibi duruyor. Sassaulo döneminde istikrarlı 11 oynarken ise o istatistik zaten daha iyi, ki orada yaşı da genç sayılır. Yani bu adamı daha skor/90dakika oranıyla yorumlamak lazım istatistiğine bakarken ki bence sürekli yedek kalan bir oyuncu için o da tam doğru sonuç vermez çünkü 4 maçta 22,5dk süre almakla 1 maçta 90dk oynamak tam da aynı şey değil...

Tabi yedek kalması falan da başka bir ufak çaplı olumsuz data, ama o ayrı incelenmesi gereken bir mevzu.

Hatipoğlu > Erden

Change my mind
Hatipoglu da Erden'in sağladığı ekonomik rahatlığı sağlasın o zaman tartışılır. Şuan ona 20 buna 25 veriyorsak sebebi erden timur'un yarattığı ekonomik rahatlık. Sponsorluklari bayağı bir arttırdı döneminde.

Eren elmalı elzem bi takviyedir

jakobs sakatlanınca berkan yerine eren girmeli

eren milli takımda da formdaydı
+ TS performansı üzerinden değerlendirmek yanlış. TS hocalarının oyunları atletizme dayalı değil bu adam da durağan oyunda ne 4’lü ne 3’lü savunmanın beki değil. Burada daha verimli olabilir.

+ TS performansı üzerinden değerlendirmek yanlış. TS hocalarının oyunları atletizme dayalı değil bu adam da durağan oyunda ne 4’lü ne 3’lü savunmanın beki değil. Burada daha verimli olabilir.
geçiş icin hızlı bi adam bide fizik olarakta iyi bizim futbola uygun

Vinicius Jr'i 24 milyona bırakırlar mı? (5 ay kiralık)

109141.webp

Mikautadze için söylenen meblağ ile Elye Wahi’yi bir yoklasak ya. Osimhen ile beraber bu ligin içinden geçerler.

Bu adamı Ajax niye bıraktı?
Home sick filan olmasın? Salya sümük zoraki gelmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt